Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Ženska teniška liga


image


S svojo prijavo bodi del prijetne zgodbe.

Vodeno tekmovanje, igranje, druženje, spoznavanje novih teniških prijateljic, tako teniške debate kot rešitev kakšne teniške zagate. Tiste bolj zagnane in pogumne pa vrstimo tudi v primerno moško ligo, da je sezona še bolj zanimiva in igranja ter tekmovanja zagotovo ne zmanjka.

V lanski sezoni smo bili v ženski konkurenci priča boju z zmago vse do konca lige, ko sta se v finalu pomerili Benčina Katja in Pirc Radulovič Romina. Kljub temu da je Romina v celotnem letu odigrala več dvobojev ter v moški konkurenci pokazala večji odpor, kot Katja. Je vseeno morala po končani tekmi športno čestitati in častiti zmagovalko po tekmi. Ali sta se zataknili ali morda celo napili pa uredništvu vse do danes še ni znano.
Tudi ostala dekleta, nekatera sploh prvič, v tekmovalnem tenisu so se tudi borila. Predvsem pa premagale strah pred ligo in tem, da se pomerijo z ostalimi dekleti. Vprašanje, ki je pri ženskah vedno prisotno in je kar velika ovira, da se ne želijo prijaviti v ligo, je ta, da menite, da niste dovolj dobre za igranje, kaj si bo pa ona mislila, jo,j kaj pa če sem preslaba. Strah je popolnoma odveč, oz. kot je tudi Štefka Grah rekla, enkrat sem mogla začeti. Točno tako. Letos je ta sezona. Ne odlašaj in prijavi se. Naj se tenis igra.

Tudi letos POLETNA ŽENSKA TENIŠKA LIGA

Objavljeno 23. Apr. 2023 ob 09:55:41

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava