Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...
Zadnji rezultati
Igličar vs Černuta 6:4,3:6,14:16Ferk vs Prlina nedokonč.Pestotnik vs Pintač 4:6,6:2,3:10Car vs Balovski 1:6,3:6Logar vs Jonak 6:2,6:2Mir vs Deržek 3:6,4:6Danev vs Granda 5:7,6:7Murn vs Hauko 4:6,3:6Krhlikar vs Dolenc 6:4,4:6,4:10Pestotnik vs Černuta 5:7,1:6

Če je pomagalo Bjorgu, bo tudi njima


Playoff brade

K "izumu" tradicije sta odločilno pripomogla švedska hokejista Stefan Persson in Anders Kallur, prva evropska igralca, ki sta v ligi NHL dvignila Stanleyjev pokal. Njun takrat mnogo slavnejši rojak, teniški zvezdnik Björn Borg, je bil namreč znan tudi po tem, da se med turnirjem v Wimbledonu ni bril in je leta 1980 še petič zapored osvojil prestižni turnir na "sveti travi". Če je nebritje pomagalo Borgu, bo tudi igralcema Ljubljanske lige na sliki. Če pa ne. Bosta pač naslednjo leto (le)  božičkova pomočnika. Čeprav na ljubavni tepih bi lahko igralec kandidiral tudi za snemanje filmov za odrasle, predvsem za nemško tržišče. 

 

ni komentarjev

Zadnje objave