Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Zavihajmo rokave


image


Za nami 14 igralnih vikendov pred nami pa jih je še 9. Kdor še ni zavihal rokave, je skrajni čas, da to stori. Namreč matematika, na katero opozarjam čez celotno sezono pravi, da imamo na voljo le še 13 terminov za odpoved Pretekli vikend smo odpovedali 4 termine. Ko to dosežemo nimamo več manevrskega prostora za odpovedi. Če dodam, da je vsak vikend vsak imel možnost igrati …. No, pa sej. Rokave smo zavihali, samokolnico napumpali, rokavice nadeli. Sedaj pa le veselo na delo. Al pa dajmo malo bolj teniško. Loparje smo napeli, gripe smo zamenjali, uradne žoge kupili sedaj pa je že čas, da bi se zmage veselili. Kdor igra ta zmaga, kdor ne igra pa te možnosti nima.  (tako kot tudi avtor napisanega nimam več možnosti, da postanem pameten, ko pa sem se tega zavedal, sem začel pametovati)

Pregled lig, v katerem igralcev ne bom prosil, da naj igrajo. Že nekaj časa pa razmišljam, da bi v ligi dodali novo storitev z imenom “najemi me”. Če sam ne moreš igrati, najameš mene, da odigram tekmo namesto tebe. Plačila vnaprej, za rezultat ne odgovarjam, cena ure pa je povprečna cena urne podstavke v okolišu "De wallen" 

Elitna liga

Neuničljivi Granda, komaj čakam, da se z njim pomerim v poletni ligi. Sedem tekem, sedem zmag. Bili so blizu in poraz je visel v zraku. Ni jim uspelo. Ga pa čakajo še izzivi z imenom Krajnc, Počivavšek in Jonak. Trenutno na drugem mestu, najbolj priden igralec elite, Mišjak. Ravno številko odigranih tekem, ga uvršča na tako visoko mesto. Tretji Krajnc s samo štirimi tekmami in prav toliko zmagami. Jaz že računam, 4 + 9 in še spremenljivka, da vsak teden ne more igrati. Hmmm Kdor reši to enačbo, ga bomo poimenovali MojMir Veslo, saj svet že pozna Nikolo Teslo.
Elitna liga bo začela bolj pridno igrati, saj so porabili, že res veliko bonusov. Gradna in Mišjak pa vas ne morete reševati ter držati ravnovesje odigranih tekem v nedogled.

Prva A liga

Boj, boj, borba. Izenačeno, da bolj ne bi moglo biti. Potrjevati termine in igrati. Tako bo še večji užitek pogledati na lestvico in tekmovati. Vodilni Grabovac, drugi Esih, Šantl z eno piko, zadaj na tretjem mestu, Filak še s piko manj na četrtem. Po poškodbi se vrača Knafeljc, brez osmic se po tritetdenski odsotnosti vrača Alibegovič (to sem si izmislil, se pa dobro sliši. Ne vem točno razloga poškodbe). Napadajo pa izkušeni, stari mački, Feigel, Šav, Hauko in Privšek, ki pa ima smolo saj njegov trener Nikolič nikakor ne najde recepta za zmago  Taktično, poznata vse rešitve in še kakšno poleg …samo opozarjam, da ne boste rekli, da niste vedli

Prva B liga

Enako kot v A ligi. Nič znanega, pred koncem. Toliko različnih scenarijev, na katere lahko dobimo odgovor, le če bodo vsi pridno igrali tekme. Vodita Glavič in Frelih, sledi Černuta, Mitroviča je na poti proti vrh trenutno ustavila rahla poškodba, Trilobit je šel rodit, Brinovec, igralec, ki je skoraj vedno na voljo, pridno nabira točke in pleza po lestvici navzgor. Pintač pa začenja spodnji del lestvice, v katerem sta igralca, ki sta zapolnila, kar precej lukenj v tedenskih razporedih. Turk in Pestotnik. Na repu lestvice pa zaposleni Furlan, saj bi mu naredil, kaj reklame za biznis, ki ga zelo kvalitetno opravlja a potem, ga sploh ne bi videli na igriščih. Furlan ni vse sam posel, tu smo še mi. Enako velja za Jovanoviča, ki se je v zadnjih tednih malce potuhnil. Ali ga lahko pričakujemo v novi podobi in bo proti koncu lige in z drugimi nasprotniki eksplodiral.

Druga A liga

Prvo, ko pogledam lestvico. Še enkrat preverim, če vse štima. To, da Bizjak vodi, kljub temu, da je novinec, ni presenečenje. Bolj sem preverjal, če vse drži in je vse “čisto” na drugem in tretjem mestu, kjer sta igralca s kratkim. Kratkim priimkom, alo! Rot in Lap. Rot je popolnoma varen na drugem mestu, ki s tekmo več beži lapu za 5 točk. Na četrtem Miroševič, ki pa se jima lahko že ta vikend povsem približa. Žerovnik, ki uspešno usklajuje svoje kickbox treninge, družinske obveznosti, službo in ligo je na petem mestu in vedno pripravljen na še višjo uvrstitev in pošten boj. Na šestem Petrovič, ki je vedno na voljo, celo tako, da sem ga včasih, kar pozabil pisati v sitem in nato čakal, da se javi, O Milanu pa sem izvedel, da je tudi “krivec” za kakšno besedilo ali vsaj besedo v besedilu enga od popularnih slovenskih reperjev, ki je z enim prvih njegovih hitov sedel v srce tudi avtorju članka. Glasi se nekako tako …hej jov ne gremo še domov.
Vsi igralci v drugi A ligi ste zopet dobili najvišjo oceno meseca. Enako kot Luka Dončič v NBA.

Druga B liga

Vodi, Kavčič, ki je v službi zaradi rezultatov v ligi, dobil nagradni vikend. Veseli nas vidni napredek Logarja, ki je svoje izkušnje s pridom izkoristil v napetih tie brejkih Vrača se poškodovani Žižek, Mir bo prišel z dopusta in čas je, da še koga pohrusta. Podboršek, je na derbiju dobil po smrčki od Marjanoviča, čeprav je v drugem setu vodil že s 5:0. Polanc se ne predaja pred mnogo mlajšimi igralci in če ni zmagal, je vsakemu vzel set. Igralci v zalednju so točkovno izredno blizu in morda res le mali manjko sreče lahko odloči, kdo bo izpadel iz lige. Še nekaj točk je na voljo in borbat je potrebno do konca.

Tretja A liga

Kralj tretje lige Prlina. Na ostalih mestih pa izredno izenačeno. Zgolj na drugem mestu z osmimi tekmami, Ferk na tretjem s petimi, Balovski na četrtek z enako točkami, kot Ferk, Hribar na petem s točko manj, na šestem pa presenečenje lige Črnuta Luka, ki pravi, da je bilo lažje na Ironmanu,  kot pa je igranje tenisa v tapravi ligi. Luka napreduje iz z malo športne sreče, ki po navadi spremlja boljše, bi imel še kakšno točko več. Trenutno poškodovani Bratina, ki pridno nabira izkušnje in uživa v teniški igri na sedmem mestu. Pelkič, Igličar, Car in novinec Žavbi pa imajo pred seboj še kar nekaj tekem, kjer si bodo zagotovo priigrali še kakšno točko. Lahko kdo preseneti, kakšnega od vodilnih?

Tretja B liga

Še nekaj točk na voljo in kaj lahko se zgodi, da bo o prvaku odločala medsebojna tekma. Za zmago bo morda dovolj, da igralec zbere 17 točk. Matematika je kur*a. Opa pomota elektrika je kur*a in edina ženska, ki se res ne pusti šlatati. Zato pustimo kru*arijo pri miru in se ob pogledu na lestvico raje poigrajte z matematiko.
Vodilni Krhlikar, drugi Jarec, tretji Podpečan nato pa iz četrtega po treh odigranih tekmah in brez poraza napada Rogelj. Dolenc na petek ima le en poraz, tako kot s tekmo manj Maver na 6. Kolominov je polovično uspešen, Kumelj na osmem, zadovoljen z igro manj pa z osvojenimi točkami, kar enako velja za Benčino Blaža, ki ne obupuje in s tekme na tekmo napreduje.

Objavljeno 05. Feb. 2023 ob 01:29:50

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava