Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Zaključek zimske sezone 22 / 23


image


V soboto, 15.4.23, smo se dobili in se od zimske lige 2023 poslovili. Na lokaciji igranja zimske lige smo organizirali zaključni družabni turnir za vse igralce Ljubljanske zimske lige, da bo druščina še bolj vesela, pa smo povabilo dodali tudi igralcem dopoldanske lige, ki se igra na lokaciji zimske lige samo v dopoldanskem času med tednom. Igralci dop. lige so v boj poslali le enega igralca.

 

 


Prvi ligaš se je na prizorišču pojavil že ob 9:07. Ne ne ni zamešal čas začetka..le kako si pomislil, na kaj takega. Njegov prihod je bil profesionalne narave, saj se je za tenis treba dobro ogreti. Med tem, ko je na leseni podlagi ogreval zadnje mišice, je hitro sledil prihod drugega ter tretjega igralca, kjer so kmalu stopili na igrišče ter začeli z ogrevanjem. Kmalu je bila ura 10:00, ko so bili zbrani že skoraj vsi predprijavljeni igralci. Sledil je hitri žreb in odhod na igrišče.
Vsak od igralcev je v razigravanju odigral tri dvoboje naključno izžrebanih dvojic, ki so bili po rezultatih zelo izenačeni in razlika o kvaliteti ter strah pred igranjem z višje ligaši je hitro kopnel. Roke so se sprostile, udarci so postajali bolj močni in natančni, postavitev na igrišču bolj domača predvsem pa se je stopnjevala dobra volja tako v bifeju kot na igriščih, kot se za družabni dogodek tudi spodobi.

 

   


Po odločitvi prijazne natakarice, ki se je izkazala tudi kot vrhovna sodnica, še bolj pa v vlogi vrhunske gostiteljice, ki je bila iz minute do sekunde presenečena nad žejo tekmovalcev.  Saj so si naročali antidehidracijske tekočine v nenavajenem zaporedju. Pravi, da so igralci nogometa amaterji. Kaj točno to pomeni, uredništvu ni jasno. Do trenutka pisanja članka pa dodatnega opisa nismo prejeli oz. nas tudi ne zanima oz. še bolj natančno – nočemo niti vedeti J

 

   

 

Po dobrem in okusnem kosilu smo sešteli točke, nato pa se je za zmago na turnirju pomereilo 8 najbolj srečnih.  Ostali igre željni pa so prav tako imeli možnost dodatnega igranja. Nekateri so bili bolj za igranje, nekateri pa bolj za druženje.

Rezultati ( polfinale/ finale )

Polfinale :
Rogelj/Grabovac : Marjanovič/Podboršek – 9:7
Rot/Logar : Černuta/Amon – 2:9

Finale
Černuta/Amon - Rogelj/Grabovac : 9:1

Po končanem finalu smo podelili nagrade najboljšim tako v ligi kot na turnirju ter se še malo usedli ter ob »večerji« nazdravili in rekli še kaksno pametno. Ob tem zahvala našim podpornikom lige. Trgovina Protenis in Babolat Slovenije. Mimogrede v Protenisu trenutno poteka razprodaja obutve.
Debata se je sprva vrtela o tem kdo misliš, da bo jutri v Kopru zmagal ? (zmaga Slovenije nad Romunijo op. nedelja) Nato smo rekli še eno o poletni teniški ligi, ki se bo kmalu začela, malce pred tem, ko smo hoteli začeti plesati pa smo se raje odločili za pot domov. Tisti, ki se še niso prijavili v poletno ligo so pred spanjem še izpolnili prijavnico ostali pa smo sanjali tenis. V želji, da bomo skupaj sanjali še naprej, vas vse vabimo v poletno ligo oz. kot ste obljubili, če ne prej se vidimo naslednjo sezono. Mi smo tu tako poleti kot pozimi.   Hvala za zimsko sezono in naj se tenis igra. 

 

Objavljeno 16. Apr. 2023 ob 07:25:11

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava