Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Vabilo na 2. Ljubljanski slam


image


Pozdravljeni,

naj vas lepo povabim na drugi turnir serije Ljubljanski slam, ki bo 27. in 28. 7. 2024 v TC Svoboda-Vič. Prijave na turnir so že odprte. Več informacij in online prijavnico pa najdete [tukaj](https://www.tenis-rekreacija.si/online-prijave-ljslam/). Vabljeni!

Prijave na 2. slam : https://www.tenis-rekreacija.si/online-prijave-ljslam/

Poročilo iz prvega turnirja

Posredujemo vam tudi hitro poročilo iz prvega turnirja, ki ga je gostil TD Slovan, nagrade pa je zagotovil sponzor turnirja M4M, ki vsem bralcem podarja tudi kodo za 10 % popust na njihovi spletni strani, kjer najdete tisto, kar iščete že dolgo časa. Poglejte in naročite na [Mind4Motion](https://www.mind4motion.com) s kodo TENIS10.
Dne 22. 6. 2024 smo se v sončnem vremenu po razporedu, ki ga organizator pošlje v petek, ko je v četrtek ob 20. uri na lokaciji narejen žreb, začeli nabirati in igrati tekme glavnega turnirja. Tokrat smo zaradi nezadostnega števila prijav v posamezni kategoriji, kategoriji združili in organizirali en turnir. Igralci prijavljeni v A turnir so bili nosilci, igralce in igralke prijavljene na B turnir pa smo izžrebali. Sprva smo odigrali tekme 1. in 2. kroga, nato pa vse igralce, ki so bodisi izgubili v prvem ali drugem krogu, ponovno izžrebali v tolažilni turnir.  V glavnem turnirju je bil najboljši Gruber Gregor, ki je v sila privlačnem finalu, ki bi bil še bolj kakovosten, če vmes ne bi posegal veter, premagal Fliska Miho in si s tem pridobil največ točk za nadaljevanje serije. V polfinalu je Gruber premagal Omerovič Mensuda, Flisek pa Kotnika.

Najključni obiskovalec, recimo mu kar mojster Mario, je ob pogledu na polfinaliste dojel, da bi se moral tudi sam prijaviti, prav tako pa so se mu pocedile sline ob okusnem kosilu, ki ga je g. Boris pripravil za nastopajoče. Če že ne bi igral v glavnem delu turnirja, pa bi se lahko pomeril in naigral v tolažilnem turnirju, v katerem je slavil Slak pred Mrakom.

Več rezultatov in razpored si lahko ogledate, če kliknete na spodnje povezave, ogledate pa si lahko tudi skupno lestvico, v kateri so med igralci že po prvem turnirju majhne razlike, kar napoveduje dober boj. Prav tako ni nič izgubljeno za tiste, ki ste prvi slam preskočili, a si vseeno želite končne zmage.

Glavni turnir : https://challonge.com/LjubjanskislamTDSlovan

Tolažilni turnir : https://challonge.com/LjubjanskislamTDSlovanTolazilni

Skupna lestvica : https://www.tenis-rekreacija.si/skupna-lestvica-2024/

Prijave na 2. slam : https://www.tenis-rekreacija.si/online-prijave-ljslam/

 

Objavljeno 02. Jul. 2024 ob 05:51:16

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava