Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Še mal, še mal


image


Elitna liga

Ob poškodbi Krajnca in Štaderja, Grandi do konca nihče več ne more vzeti naslova zimskega prvaka. Na drugem mestu je trenutno Počivavšek, ki pa je že odigral vse dvoboje, a na tej pozicji še zdaleč ni varen. Napada ga Logar, ki mora premagati Avdo. Če mu to ne uspe si bo Avda izboril pozicijo, da iz trenutno šestega mesta skoči na drugo mesto, seveda če v dveh preostalih dvobojih zabeleži prav toliko zmag. V boju za tretje mesto je tudi Danev, ki pa bi ob enakem številu točk moral priznati rezultat iz medsebojnega dvoboja z Avdo. Še zanimivo in vroče bo. Tako kot poteka boj za medalje obratno poteka tudi boj za obstanek. Spremljamo in navijamo, da bomo tako kot Avda in Danev po koncu lige nazdravili.

( slika na sredini Avda in Danev, levo Hauko in Murn, desno Logar in Mišjak) 

Prva A liga

Liga, v kateri je do konca potrebno odigrati največ dvobojev. Liga, v kateri lahko še vedno Esih iz petega mesta skoči na vrh, kjer že od začetka gnezdi Gabrovac. Veja se maje ali bo moral svoje gnezdo premakniti v spodnje nadstropje, kjer čivkajo tiči kot so Šantl, Filak, Feigel. Potem so tu igralci, ki se na stopničke ne morejo več povzpeti lahko pa močno izboljšajo svojo štartno pozicijo za poletno ligo. Murn, Privšek, Alibegovič ter Šaj se borijo, da si najbolj štartno mesto zagotovijo. Gremo in odigrajmo še te tekme ter si športno podajmo roke.

Prva B liga

Priimek, podoben glavi očitno, ni naključje. Glava je pri vrhu v prvi ligi B pa je na vrhu Glavič. In tako bo tudi ostalo. Mladi mož, poln elana in kondicije, je vsaj malce prizemljil Freliha, ki je ligo začel silovito. Celo tako silovito, da smo iskali mesto ligo višje. Tako je Glavič in Frelih sta na vrhu, takoj za njima pa Černuta, ki pa na tretjem mestu ni varen. Ogroža ga “laufar” iz Prul - Trilobit. Tudi tu medalje niso še podeljene in zanimivo bo vse do konca. Pogled iz spodnje strani odkriva skriti boj v ozadju. Turk in Pestotnik pa tudi Furlan in Pintač se bojujejo za obstanek. Nekatere čaka še medsebojna tekma, medtem ko so ostali odvisni od forme drugih. Nič še ni končano, letos grem poletno ligo igrat v Ljubljano

Druga A liga

Ulala tukaj pa Bizjak igra. Še ena tekma ga čaka. Ali mu bo uspelo osvojiti ligo brez poraza, brez odvzetega seta. Kako bi imenovali tako zmago? Osvojil je zlato ligo? Ne ne bi mislili, da gre za atletiko. In Bizija sem videl pa nisem ravno pomislil na atletiko. No se bomo že zmenili, če se bo seveda treba. Miroševič reši nas razmišljanja in dobi vsaj set. Če boš zmagal z rezultatom 2:0, pa lahko upaš še na skupno zmago. Imaš še tri tekme in na voljo 9 točk.
Jaoo morda pa stanje ni realno, saj je v ligi še nekaj nedokončanih tekem, gremo akcija. In naj še naprej velja, da druga A liga lepo igra.
Rot sej bom naslednjic, kaj o tebi napisal. Nisem spregledal tvojih dobrih iger v drugem delu sezone. Očitno so jutranji sestanki s tvojim menedžerjem obrodili sadove in vplivajo na tvoje dobre igre.

Druga B liga

Še nekaj tekem do konca, ki bodo vplivala na končne razvrstite in razdelile medalje. Trenutno na vrhu oz. mestih za medalje Kavčič Deržek in Logar. Sledi Žižek, ki pa ima do konca za odigarti še največ tekem od vseh soigralcev ali drugače na voljo še največ točk. Omenimo in pohvalimo še igralce na varnih pozicijah pred izpadom. Omenimo Mira in Polanca, ki sta se uspešno borila in izborila obstanek v konkurenci adolescentov :) 

Tretja A liga

Prlina, ima do konca še eno nedokončano tekmo. Soigralca je že večrat pozval, da se dogovorita, predno se tekma konča za zeleno mizo. To pa bi pomenilo, da imamo še enega “atleta”. Vse zmage in nobenega izgubljenega seta. Prlina je bil letos enostavno premočan. Je pa vse tekme odigral v športnem duhu in si s tem zaslužil pohvalo za fair play. Mišo naslednje leto oz. v poletni ligi pa ne bo tako lahka pot do vrha. Obljubim. Na drugem mestu Balovski, ki ga čaka še ena tekma. Na tretjem Ferk, ki ima na voljo še 9 točk oz. kar 12 opa tole pa ne bo najbolje. Ferk ne vem ali čakaš na finale s Prlino? Če vse zmagaš, Prlina ne bo prvak. Tole sem pa čist spregledal. Mišo tako lahko je vse bilo videti sedaj pa sem ugotovil, da si pravzprava ogrožen in nisi varen na svojem vladarskem prestolu. Tako kot zgodovina pravi, še vsak vladar je padel. Ali bo padel tudi vladar tretje A lige?
Uh ah nehajmo računat in gremo igrat.

Tretja B liga

Pa to je neverjetno. Še ena “zlata liga” al kwa. Res pa je, da je bil vodilni Rogelj v ligo priključen po začetku, ko v drugih ligah ni bilo prostora. Dodobra se je moral namučiti proti Dolencu in Jarcu, dokaj gladko pa premagal ostale tekmovalce. Žal je tretja B liga tudi liga, v kateri je bilo največ odstopov oz. morda milo ali bolje rečeno največ neaktivnosti igralcev. Samo odjava Mateja, zamrznitev stanja Kolominova in Jana potem pa še poškodba Jarca. Smola smola smola. Pa nič ne de. To ni zmanjšalo boja v vsaki tekmi in trenutno so na stopničkah Rogelj, Dolenc in Krhlikar. Medtem ko imata Rogelj in Dolenc pred seboj še eno tekmo je Krhlikar svoje že odigral. Bo obstal na tretjem mestu. Težko verjetno. Podpečan na četrtek ima še dve tekmi in trenutno 9 točk. Maver višje od petega mesta ne morem. Kumelj, igralec, ki sicer na tekmo zamudi kakšno minuto je že kar nekaj časa nazaj končal z nastopi in bil prvi, ki je ligo odigral. Žal kasneje ni mogel pokazati svoje forme, ki jo je tempiral za finiš. Kumelj pravi, da ga boste nasankali poleti. Omenimo pa še Benčino, ki je ligo končal na odličnem 7 mestu. Po prvih rezultatih nismo pričakovali, do tako visoko. Blaž, čestitamo za boj in samo tako naprej.

Objavljeno 05. Mar. 2023 ob 03:32:05

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava