Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Še dva dni za prijavo


image


Dober tenis bo oz. je že zagotovljen. Kljub temu da ne objavljamo spiska prijavljenih, nam lahko verjamete, da je konkurenca huda. 
Za elitno ligo je precejšna gneča, prihajajo novi, mladi veterani, ki morda pretirano ali pa tudi ne letajo visoko. Jim bomo uspeli pristriči krila. 
Nekateri se bodo morali izkazati v 1.ligi, kar pa bo slej kot prej težek zalogaj, saj izkušnje v ligi niso kar tako in bodo preko sezone še kako prišle prav. "Stari" mački pa komaj čakajo, da jih uporabijo. 
V ligo je prijavljenih lepo število novincev. Lahko kakšen preseneti? Prav tako je liga letos tudi mednarodno lepo zastopana. Omenimo le države, igralci in igralke pa bodo sami opozorili nase. (Kitajska, Nizozemska, Ukrajina, Italija, Španija, Čile, pa še koga sem morda pozabil ...) 

CENIK teniške sezone Tivoli: Ceniki/TENIS-CENTER-TIVOLI.pdf

PRIJAVNICA : https://ljliga.tenis-rekreacija.si/media/slike/prijavnica%20Ljubljanska%20LTL%202023.xlsx

Objavljeno 02. May. 2023 ob 09:49:49

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava