Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Razpis za Ljubljansko poletno ligo 2023


image


Pozdravljeni

Vabimo vas k prijavi in igranju v Ljubljansko rekreativno teniško ligo 2023 za posameznike in posameznice. Gre za tekmovanje, ki poteka preko celotne poletne sezone. Tekmovanje bo tudi letos potekalo na igriščih Športa Ljubljane –TC Tivoli in TC Svoboda-Vič.

V ligi igrajo igralci/ke, ki so po nivoju teniškega znanja razvrščeni v čim bolj enakovredne skupine. Vse od bivših tekmovalcev, odličnih rekreativcev ter vsi vmesni nivoji do nadobudnih začetnikov, ki bi radi ne samo tekmovali, temveč spoznali tudi nove teniške partnerje in svoje znanje preizkusili v krogu sebi enakih. Poleg moške in ženske konkurence bomo letos po nekaj letih in nekaj »ustnih željah« razpisali tudi ligo veteranov 60+.

Sistem igranja bo enak kot lani. Večjih sprememb ni, še največ se jih je zgodilo z željo, da bi zagotovili večjo resnost pri igranju oziramo spoštovanju terminov. Tu bomo letos še posebej natančni, saj bomo tako upoštevali željo večine tekmovalcev in dvignili nivo tekmovalnosti z rednim igranjem po posameznem krogu. Igralci boste lahko svoje tekme odigrali vnaprej, ne boste pa jih smeli odigrati za nazaj.

Na kratko pa vam bistvo serviramo, kar tukaj.

 

KAJLjubljanska teniška rekreativna liga 2023
LOKACIJA : primarna lokacija: TC Tivoli, sekundarna lokacija TC Svoboda
SISTEM : round robin skupina po 13 igralcev – 12 dvobojev 
CENA : prijavnina : 50,00 €  + po lastni želji izbrani paket po ceniku TC Tivoli za teniške ure ali samo paket LIGA namenjen za vse domače tekme (15 ur) 
TRAJANJE : 24. 4. 2023 do 17. 9. 2023

PRIJAVE NA :  ljubljanskateniskaliga@gmail.com

ROK ZA PRIJAVE : 20.4.2023

 

Vse igralce in igralke po prvi odigrani tekmi čaka darilo.  Vsi prijavljeni pa boste tekom sezone deležni popustov in akcij, ki jih bomo za vas pripravili skupaj s podporniki lige.

 

 

PRIJAVNICA : https://ljliga.tenis-rekreacija.si/media/slike/prijavnica%20Ljubljanska%20LTL%202023.xlsx

PRAVILNIK : http://ljliga.tenis-rekreacija.si//media/slike/PRAVILNIK POLETNE LJ. REK. TEN. LIGE 2023.pdf

 

CENIK teniške sezone Tivoli: https://www.sport-ljubljana.si/f/docs/Ceniki/CENIK-Tenis-center-Tivoli.pdf  *upadate 13.4.23

 

Postani in ostani igralec/ka Ljubljanske rekreativne teniške lige. Zaželeno je, da v ligo povabite tudi svoje prijatelje in prijateljice. Vabljeni k prijavi.

 

Teniški pozdrav, Anže 

Objavljeno 21. Mar. 2023 ob 09:37:23

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava