Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

(poletna ) Ljubljanska teniška liga 2023 je končana


image


Poletno sezono, v kateri je bil glavni igralec dež, smo bolj ali manj uspešno zaključili. Na zaključnem turnirju smo se pomirili na šampanjec turnirju na katerega smo povabili oz. smo moči združili z igralci in igralkami tenisa, ki rekreativno igrajo v TV Tivoli. Velika večina je bila sicer naših članov, nekaj članov TD Olimpije predvsem pa smo bili veseli obiska deklet, ki sicer niso igrale naše lige, so pa preko sezone navijale za eno od naših članic ter ji podporo nudili tudi na zaključnem turnirju, kjer so pokazale, da tudi one dobro igrajo tenis.

            

Po opravljenih prijavah in pozdravnem darilcu smo kaj hitro naključno izžrebane pare poslali na igrišče. Nekatere so bili s svojimi partnerji zadovoljni, nekateri pač ne. Predvsem tisti, ki so bili v par izžrebani z moškim in ne z eno od 10 tih deklet. Vsak je odigral tri napete dvoboje. Nekaterih singlašem Lj. lige je bilo videti, da z dvojicami nimajo ravno veliko izkušenj, a jim je hitro postalo jasno, da so pravila povsem enaka, kot pri enojkah. Dva nasveta danes brezplačno delimo tudi z vami. Prvo je, da daš v vsaki točki eno žogo več v igrišče kot nasprotnik. Drugo pa je, če ne upoštevaš oz. ti prvo pravilo ne gre najbolje, da v tekmi dobi zadnjo točko. Tako ti zmaga zagotovo ne uide.

 

     

 

Ob 14. uri in po odigranih treh tekmah je bil čas za malico ob 14:30 pa smo nekaj trenutkov posvetili podelitvi nagrad najboljšim v poletni Ljubljanski rekreativni teniški ligi. Prijetno okrepčani in nagrajeni smo si ogledali še polfinale in finale vmes pa čakali še na nagrade na srečelovu, kjer je vsak pristotni igralec in igralka Lj.lige prejel nagradno. Npr. bon za superge, ki ga podarja trgovina Protenis je domov odnesel Anže, ( op. ne ta Anže ki piše tale članek, čeprav vem, da si prvo pomislil na to), torbo, ki jo je podaril Davor iz Dabi vezenja je ponosno domov odnesel Ambrož, strune, znojnike, majice, gripe in celo badminton loparje ter še nekaj nagrad v obliki savne, bazena in teniških ur pa so bili veseli prav vsi prisotni. Ja, nekateri ste prehitro odšli, ja nekateri pa sploh niste prišli.

     

Naj vas po uspešno končani sezoni povabim še v zimsko različico Ljubljanske rekreativne teniške lige, ki jo organiziramo tako za posameznike kot posameznice k temu pa smo dodali še moške dvojice.

     
Vabljeni k prijavi, če ne pozimi pa se vidimo spet poleti. 

3x hura, naj se tenis igra.

Hvala in lep teniški pozdrav, Anže brez superg J če je kje kakšen donator, ki bi rad, da ga preko leta spozna več kot 300 rekreativnih igralcev in igralk, pa naj se, lepo prosim,  kar oglasi. Z največjim veseljem bomo pomagali, da ga bodo res vsi spoznali. 

Objavljeno 08. Oct. 2023 ob 05:02:19

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava