Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Nogometaši - Rokometaši 1:0


image


Iz drugih športov v rekreativni tenis prestopi veliko število igralcev. Včeraj sta se na teniškem igrišču pomerila bivša športnika, ki sta se v svoji kariera podila za (se še) za žogo. En za nogometno, drugi pa za rokometno. Tokrat je za krajši konec potegnil rokometaš in v sicer izenačeni tekmi moral priznati premoč nogometašu. Nogometaš Kitič Mario je z rezultatom 7:5 in 7:6 premagal Grabovac Timona. Čestitamo Mario. Kot je v hitri izjavi po tekmi in po plazu čestitk dejal : "Ti se vedno dvomis v Kitiće :-) slikce nimam, pred tekmo je bil fokus na igro, ne na lajke, po tekmi pa njemu ne bi bilo do slikanja verjetno :-) jutr Boncina, noge so zmatrane, ampak srce neumorno :-) lp

Da ne bo pomote. Timon je športno čestital zmagovalcu. Mario pa samo ni upal ovekovečiti dogodka. Pa bi moral, saj takih dogodkov ne bo prav veliko :) :) 

Naj se tenis igra. 

Žoge in opremo za šport ( sam ne za tenis )si lahko ogledate in naročite na : https://www.endvatri.si/

Objavljeno 19. May. 2023 ob 09:10:40

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava