Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Naj se igre začnejo


image


Pozdravljeni člani in članice ter ostali ljubitelji tenisa! 

Pred nami je začetek nove teniške lige, ki prinaša obilo priložnosti za igro, tekmovanje, nova poznanstva in nabiranje dragocenih izkušenj. Pripravite se na sezono polno zanimivih dvobojev, kjer bo vsak udarec štel, a hkrati ne pozabite, da pravi čar tekmovanja ni le v zmagi, ampak tudi v duhu igre in medsebojnem spoštovanju.
Ne pozabimo na nenapisano teniško pravilo, ki pravi, da po koncu dvoboja poraženec časti pijačo. To je odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj, ki krepi naše prijateljstvo in spoštovanje na in izven igrišča.
V duhu fair playa vas spominjamo, da ena točka ne odloči celotne tekme. Vsak trenutek na igrišču je priložnost za učenje in izboljšanje, zato vzemite vsako tekmo kot priložnost za rast in uživanje v igri, ne glede na izid.
Zavedajte se, da ni problema, ki ga ne bi mogli rešiti skupaj. Kot udeleženci rekreativne teniške lige smo tu, da se podpiramo, učimo in skupaj napredujemo v športu, ki ga imamo radi.

Poleg rednih srečanj lige, si prosim, rezervirajte tudi datum za prvi turnir v seriji Ljubljanski Slam, ki bo potekal 18. maja 2024 v Teniškem centru Tivoli. Turnir je odprt tako za igralce iz naše lige, kot tudi za vse druge teniške entuziaste, ki se želijo preizkusiti in uživati v družbi soigralcev.

Naj bo ta teniška sezona polna zdrave konkurence, nepozabnih trenutkov in predvsem veliko smeha in zabave. Izkoristite priložnost, da skozi igro ne le izboljšate svoje teniške sposobnosti, ampak tudi gradite trajne vezi z ostalimi igralci.

Zaželimo si veliko sončnih dni in uspešnih dvobojev. Naj zmaga najboljši, a naj vsi odidemo kot zmagovalci!

Srečno na igriščih! Naj se tenis igra !

Objavljeno 29. Apr. 2024 ob 09:08:21

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava