Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Elitna liga - pregled


image


Pred nedeljskimi dvoboji elitne lige poglejmo se na lestvico in se poigrajmo s predvidevanjem, kdo lahko letos postane zimski kralj Ljubljanske lige.

Trenutno najbolje suvereno igra Logar, ki v štirih dvobojih z nelahkimi nasprotniki, no teh v Lj ligi niti ni, ni oddal niti enega niza. Frelih, ki je na drugem mestu, a je odigral že 6 dvobojev, se mu je v prvem setu zelo približal a ga izgubil v tie breaku. S štririmi dvoboji in enim porazom je na tretjem mestu Počivavšek, sledijo pa mu Lukman, Esih in Pavič. Za še bolj realni pogled na lestvico pa bodo nekateri morali odgirati še kakšno tekmo več in stanje na lestvici se bo zagotovo še spremenil. Naj omenimo, da je zaradi poškodbe Glaviča v ligo skočila rezerva. Leteči Krajnec in ne kranjec čeprav je iz Kranja. Tenisač, ki je pozdravil vse poškodbe in ostal sedaj brez izgovorov. Ali to pomeni, da bo od zdaj naprej le zmagoval? Spremljamo in gledamo, kako bodo po lestvici plezali Krajnc, Avda, novinec v elitni druščini Grabovc in vedno neugodni na igrišču Danev, ki je v lanskem letu kazal odlične igre, a mu je poletna poškodba vzela nekaj finega občutka in posledično tiste lahkotnosti v igri. Toda pozor, v njegovi igri je še veliko rezerve in zagotovo se ne bo predal vse do konca. Spremljamo gledamo in že jutri zvečer bo pogled na lestvici drugačen. Preveri.

na sliki : Frelih - igralec, ki vsak dan bolj napreduje in postaja nevarnejši. Lahko bi tudi zapisali. Včasih je bil nevaren samo sam sebi, sedaj postaja nevaren tudi ostalim. Bi ampak ne bomo, saj ne gre za nek holivodski film, saj vsi dobro vemo, da je partija tenisa veliko bolj napeta, duhovita, včasih pa tudi bolj grozljiva od najbolj groznega filma. 

Objavljeno 06. Jan. 2024 ob 05:32:51

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava