Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Druga B liga – pregled


image


Liga, v kateri vse teče kot po maslu. Vsi igralci se pridno javljajo in tekmujejo, kar pa je organizatorju najbolj pomembno, da ob tem uživajo se spoznavajo in zabavajo. Je pa druga B liga a nek način tudi posebna saj je v njen npr.  Že prišlo do “košarkaškega” dvoboja Zagorac – Zdovc. V ligi zagotovo igra igralec z največjo nogo, reci in piši številka 50,5 – “še ta je mal mejhna”. V naslednjem vikendu bo tudi dvoboj najvišjega in najnižjega igralca v ligi. Še kaj bi lahko napisali, toda vseh skrivnosti tudi mi ne poznamo. No omenimo še eno npr. Igralec David je odpovedal oz. ni potdil dvoboja, saj je javil, da praznuje god. Vse najboljše oz. kako se reče ob godu? Vse najboljše in da nadaljujejmo v tem tempu še naprej pa želim vsem igralcev v ligi.
Še na hitro poglejmo še trenutni razpored na lestvici. Svetičič vodi za zdaj še brez poraza, sledi Zdovc, ki je odigral štiri odločilne tie breake ter dva v normalnem setu, skupaj kar 6 tie breakov, tretji je Gibi z enim tesnim porazom ostali pa so tako blizu, da si je lestvico najbolje, kar pogledati.

Na interno nagradno vprašanje 2.B lige pa je pravilno odgovoril Ledinek Bine in si prislužil nagrado, ki jo podarja Babolat Slovenije. 

Objavljeno 08. Jan. 2024 ob 07:08:22

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava