Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Dež, dež, dež


image


Dež je najbolj pogosta oblika padavin in prispeva k zmanjševanju vodnega ciklusa, ki je za življenje na Zemlji odločilen dejavnik. Dolgoročno dež napaja potoke in reke z vseh gora. Dež čisti prah, cvetni prah in druge delce v zraku. Dež vsebuje raztopljene kisih, dušik, ogljikov dioksid, žveplovo kislino in dušikovo kislino. Dež lahko raztaplja minerale iz kamnin in zemlje, ki služijo kot hranilo za rastline in druge oblike življenja.

Vse lepo in prav, a mi bi radi igrali tenis. Napoved za tenisače ni obetavna a to nam ne bo vzelo volje in elana v 1. kolu lige. Bomo pač malce bolj vremensko napoved opazovali, se dogovorili in tekmo odigrali. Domačini ste že kontaktirali z gostom in se dogovorili. Dež za to ni izgovor.
Kljub muhastemu vremenu je nekaterim uspelo odigrati prvi dvoboj v ligi. Na sliki Jakovčič Miha in Davor Kitič, ki letos napovedujeta naskok na vrh. Pri Mihi nam je jasno, kaj je mislil, pri Davorju pa ne vemo točno kam bo letos »plezal«. Ostaja vprašanje sezone. Se bo letos kakšen od Kitičive oktil s kaksno medaljo ?

Ljubljanski slam – preberem in vse vem. V nedelja, 28.5.23 prvi od serije turnirjev. Lokacija Tivoli. Vabljeni k prijavi.

Online prijave na : www.tenis-rekreacija.si

Objavljeno 14. May. 2023 ob 10:00:22

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava