Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Četrta liga A in B -VSAKA TEKMA JE POMEMBNA


image


VSAKA TEKMA JE POMEMBNA

namreč v 4. ligi se bo, zaradi manjšega številka igralcev v skupini, igral playoff. Prva tri mesta v vsaki skupini vodijo v skupino za prvaka, uvrstitve od četrtega do šestega mesta vodijo v skupino za sredino in sedmo, osmo in deveto mesto v skupino za čast in slavo. No, malce šale ne škodi. Predvsem bo tak način omogočil, da tudi v drugem delu lige, igralci dobijo še boljše tekme oz. če želite bolj izenačene, napete in vsak bo v »svoji« tekmi zagotovo občutil tiste tekmovalne metuljčke v trebuhu. Točke igralcev, ki bodo v isti skupini se prenese, dodajo pa se še tri tekme z nasprotniki iz druge skupine. Vsaka tekma šteje, vsak dobljeni set je lahko odločilen.

V skupini A za zdaj najbolje kaže Benčini, Igličarju in Podpečanu. Prva dva sta tako rekoč že skoraj uvrščena, a pri tenisu so vedno možna presenečenja, kar nakazuje na to, da se ne gre sprostiti ter vsako tekmo odigrati, kot da gre za finale.

V skupini B pa so prav tako z eno nogo že v finalni skupini Čertalič, Kudra in Skrbinc. Skrbinc je velik korak proti najboljšim storil na tekmi tega tedna, ko je po strašanskem boju in v treh setih z rezultatom 10:6 ugnal Gostišo. V skupini B je situacija še bolj tesna kot v skupini A. Zato malce pritiskamo na igralce z manj tekmami, da se javijo in igrajo, saj bo pogled na lestvico tako bolj realen.

Tekme sedaj in tekme potem bodo napete in vsekor poskrbele za teniški napredek igralcev, da bodo poleti v ligi pokazali, kako so napredovali in tudi tistim, ki lige ne igrajo pozimi, dali v razmislek ter svetovali, no pa saj bodo sami ugotovili, da je treba tudi pozimi igrati eno in edino Ljubljansko tenisko ligo.

Glej, igraj, zmaguj, uživaj. Naj se tenis igra.

Objavljeno 14. Jan. 2024 ob 03:47:55

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava