Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Bo Kudra prvak četrte lige


image


Četrta Lj. lige je edina liga v Ljubljanski ligi, kjer bodo igralci odigrali tudi playoff. Namreč ob poplavi novincev je sila težko oceniti njihovo kakovost zato smo se v želji po čimbolj izenečenih tekmah odločili za tak sistem. V prvem delu tekmovanja se bodo pomerili v skupinah A in B nato pa bodo štirje prvouvrščeni svoje točke z igralci, ki gredo v playoff odnesli s seboj in se pomerili s prvimi štirimi iz druge skupine. 

V skupni A poraza ne poznata Benčina s tremi zmagami in Podpečan z dvema zmagama na mestih, ki trenutno vodijo v playoff pa sta še Vidovič in Igličar. Še več kot polovico tekem v skupni je pred nami in nihče ni varen. Govedič, Krhlikar, Vošnjak in Vidic stopnjujejo formo iz tedna v teden. V želji, da bi splezal po skupni lestvici navzgor, pa je Krhlikar na tekme začel hoditi kar z lojtro.

Skupina B – še težje karkoli napovedovati. Kudra Aleksander, igralec, ki se je prijave v ligo lotil sila previdno in sramežljivo, je pokazal, da je na terenu povsem drugače. Samozavestno servira igra na osnovni liniji, pridno nabira točke. Na mrežo pride le ko gre iskati žogico. Po rezultatih sodeče pa tudi pri mreži ni prav pogosto. Za sedaj odlično in vrgel je rokavico ostalim igralcem, ki mu sledijo. Ali si upa staviti naj za končno zmago? Bo zapis pustil posledice in bo Kudra sedaj igral pod pritiskom ? Spremljajm in gledam.
Na mestih, ki vodijo v playoff so v skupni B trenutno Čertalič, Virtič in Skrbinc. Tako kot v A grupi tudi tu ni nihče, ni varen. Sam stavim na Gostišo, ki se je po pričevanjih Damirja, Aleksander kar boji in kot pravi, bi z njo raje igral na koncu. Kumelju, ki je vknjižil svoje prve točke v napeti tekmi proti Baližu, se morda lahko zgodi, da v tekmi pokaže vse svoje znanje in odigra brez pritiska, česar vemo, da še ni bil sposoben in vedno igra malce v krču. Res je, tekma je le tekma in ni isto kot trening. Baliž pridno nabira točke, tako da v vsaki tekmi osvoji en set medtem, ko Ozkirim še išče svojo formo in pot do igrišča.

Na sliki naključni igralec z lepim udarcem. Vprašanje, ki ni nagradno, je kaj ima skupnega s Kudro ?
Da odgovora ne boste iskali po spletu vam ga zaupamo kar tule. Tako je, igralec na sliki nima čisto nič skupnega s Kudro.   

Objavljeno 29. Nov. 2023 ob 01:50:39

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava