Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Zaključni turnir in playoff Elitne in 1.lige


image


V soboto 18.9.2021 je bilo na vrsti še zadnje dejanje poletne Ljubljanske teniške lige, saj kmalu sledi zimska različica.  Igralci so se pomerili na A in B turnirju. V A turnirju so nastopili člani elitne in prve lige ter igralci nižjih lig, ki so se želeli pomeriti z igralci višjih lig in pretestirati kako je igrati s profesionalci. V turnirju B pa so se pomerili igralci drugih lig ter z dovoljenjem organizatorja, glede na to da je to le turnirski sistem tudi starejši igralci iz prve lige. 
V A turnirju je suvereno slavil Longo, ki pa je hkrati igral tudi playoff prve lige. Na roku mu je šlo da je Schoffmann odpovedal polfinalni dvoboj playoffa saj bi drugače težko odigral vseh 6 tekem. Omenimo še da so se igralci v playoff potrebovali za zmago dva osvojena seta. Drugo mesto je osvojil Hauko, tretje pa sta si razdelila Kitič D. in Žigante. 

V turnirju B pa so izkušnje in dolgoletni treningi ter mirni živci naredili svoje, tako smo bili v finalu priča veteranskemu dvoboju med Čampo in Knafeljcem, ki igralcem nista dovolila presenečenj in pokazala, da z njimi ni dobro češenj zobati. Na koncu je malce več fizične pripravljenosti pokazal Čampa in zmagal z rezultatom 6:3. V polfinalu se je Čampa namučil proti Miškoviču, Knaflejc pa je premagal utrujenega Zalar Andreja, ki se je v četrtfinalu po maratonskem dvoboju izvleke skozi šivankino uho proti Furlanu. 

Igralci, ki so izgubili v prvem krogu so se pomerili v tolažilnem turnirju oz. kot so ga poimenovali "Kupus turnirju". V tolažilnem A je slavil Žugelj, v turnirju B pa Kitič Mario. 

Hvala vsem za prijeten dan, dobro voljo, športno vzdušje in vabljeni, da se nam pridružite tudi preko zime v zimski ligi. 

playoff Elitna liga

Absolutni zmagovalec Elitne lige je Tone Komar, ki je do zmage prišel malce lažje zaradi vseh odpovedi najvišje uvrščenih v ligi. V polfinalu je igral z Zalar Tilnom v finalu pa, ko je že kazalo na gladko zmago v dveh setih ,6:3 in 5:2 za Komarja, je Korenčan vklopil svojo nepopustljivost in se kot pravi športnik boril do konca, sfajtal drugi set nato pa v preveliki želji podlegel izkušnjam Komarja. katerem pa je z rezultatom 6:3, 5:7 in 10:4 slavil Komar. Omenimo še da je Komar igral malce ornk poškodovan saj se bori z svojim teniškim komolcem, a kljub temu je stisnil zobe , se zanesel na svoje izkušnje. Tokrat se je izšlo, kako je pa s komolcem ? Upamo, da ok in da bo hitro pozdravljeno. Čestitamo. 

playoff Prva liga 

Tudi tu je bila konkurenca okrnjena in v polfinalu smo videli le en dvoboj, ki pa ni razočaral. Ilič in Filak sta prikazala izredno všečno in napeto igro. Z enim brejkom v vsakem setu je slavil Filak, ki pa v finalu ni mogel parirati letos nezmotljivemu Longu. Longo je v finalu zmagal z 6:1, 6:1 in tako potrdil, da je bilo to leto njegovo. Bo tako tudi drugo let, ko se bo pomeril v Elitni ligi ? Na tribunah se je že šušljalo, da komaj čakajo da ga vidijo igrati z najboljšimi. Zanimivo bo. 

Objavljeno 19. Sep. 2021 ob 08:30:10

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava