Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Vsi igralci ze preizkusili igrišča


image


Vsi, razen bolnih, službeno zadržanih ali poškodovanih, teh pa hvala bogu ni veliko. Obrisi in moč posameznikov v posamezni ligi se že rahlo kaže, a vendar je še prezgodaj govoriti o kakšnih končnih odločitvah.
V četrti ligi sta trenutno vodilna igralca iz poletnega trening centra Lj. lige v Šmartnem, iz katerega so se prijavili štirje igralci in se očitno dogovorili, da bodo poskrbeli za ravnovesje v ligi. Dva zgoraj na lestvici, dva pa malo bolj spodaj. Vem, vem Šintler in Kambič tudi vidva bosta počasi začela plezati in zapustila teniške jasli.
V tretji ligi trenutno kraljuje igralec iz njemu domače in naše prejšnje poletne lokacije v Savskem naselju. Ko je Lj.liga potekala »pred njegovimi vrati« še ni zbral poguma za prijavo. Po poletnem preizkusu v nižjih amaterskih ligah se je odločil, da je čas, da se preizkusi na višjem nivoju. Tako kot je pridno zbral pogum pa sedaj, nadaljuje s pridnim zbiranjem točk. Kristjan dobrodošel v ligi, toda če boš tak do svojih nasprotnikov nevem več kok časa boš dobrodošel.
J
Druga liga – edina liga, kjer sta dve skupini in se igralci borijo za playoff.
Pogled na lestvico v B skupini, pravi, da bo zelo napeto in izenačeno. Namreč nekaj igralcev je odigralo že po dve tekmi, toda tudi eden ni zabeležil dveh zmag. V skupini čakamo še na krstne nastope Rodiča – v petek in Petroviča, ki je vajen nastopanja pred večtisoč glavo množico ter bo svojo mirnost in eleganco pokazal, takoj ko se pozdravi. Milan, želimo ti hiter povratek na igrišča.
Skupina A pa – pogled na lestvico. Ne, ni napaka, trije igralni vikendi in vodilni Murn s štirimi tekmami in prav tako štirimi zmagami. Mur mur murenček kam se ti mudi? Ne saj ne. Miha se je javil na prosti termin. Je pa res da je fino igrati, ko zmaguješ. Zanimivo bo tudi v tej ligi, zato naj vas vodstvo ne zmede prevec. Stavimo tudi na novinca Jovanoviča. A ne Zoran, mal pritiska ne škodi. J
Prva liga, ta ga pa miga. Vsi s po eno tekmo, kar pomeni, da ne morem nič pametovati in si izmišljevati.
Sem pa prejel sporočilo igralca prve lige, ki pravi: »včeraj sem odigral svojo prvo tekmo Ljubljanske lige. Igrišča odlična, prav tako nasprotnik” – pa sploh zmagu ni. Kaj bo šele, ko bo zmagal? Najbrž bo naslov članka Požar v hiši.
Elitna liga – podobno kot v prvi ligi. Še prezgodaj za napovedi. Se je pa sprostilo eno mesto za igralca, ki meni, da je dovolj dober, da bi lahko zmagal. Čakamo na bojevnika, ki bi po koncu lige rekel prišel, videl in zmagal.

V pričakovanju novih dvobojev in teniških prigod vas lepo pozdravljam.

Objavljeno 10. Nov. 2021 ob 01:12:48

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava