Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Samo nebo je meja


image


V dvojicah vodi vrhniška ekipa Na glavo, ki je zelo uigrana in morda bo letos pozimi končno njihova Ljubljana. V četrti ligi nestrpno čakamo vrnitev oz. začetek igranja edine ženske predstavnice v ligi, ki se je navkljub poškodbi odločila, da bo dala fantom malo prednosti, nato pa jih ne samo ulovila, ampak tudi ugonobila. Tako, da trenutno vodilni Marjanovič- en nasvet- ne se preveč sprostiti. V tretji ligi nič novega, Kavčič, morda malce premočan za to ligo galopira na vrhu, kar pa je in mora biti dodatna motivacija za igralce, s katerim še ni igral, da mu nekdo vzame mero- lepo rečeno, a ne :). Druga liga B skupina, edini z dvema tekmama in dvema zmagama na vrhu Kijamet. V tej skupini omenimo še zmago Furlana. Kot sedaj pravi sam, je samo še nebo meja. (avtor si malo zmišljuje).

Druga liga skupina A. Težko pričakovani derbi med Murnom in Pristovnikom, je rezultatsko presenečenje. Rezultat kaže na lahko in gladko zmago Pristovnika, kar pa ni res. Bil je težak boj, kot pa se pri tenisu rado pokaže, je taktika zelo pomemben dejavnik tekme. Murnu pa tudi manjka še nekaj izkušenj, da se bo znal zoperstaviti netipični, a rezultatsko zelo uspešni igri Pristovnika. 
V prvi ligi pa potres. Danev je porušil in zrušil stavnice. S sicer ne rekordno kvoto bi v dvoboju Prislana in Daneva stavil na prvega a kot kaže rezultat bi izgubil. O moči Daneva sem se sicer sam lahko prepričal v tekmi dvojic, bo pa že držalo, kot pravi sam, da je letos bolje pripravljen. Predvsem fizično in  kot pravijo pri tenisu so včasih pomembne malenkosti. Izgubil je točno 1 kg in pol in evo ga.  Elitna liga- najmočnejša liga. Letos v njen še toliko neznank, da jim bomo še malo pustili igrati. V tem tednu sta zmagi zabeležila Svoljšak in Lukman.

 
na sliki: "dva igrača, malo jača"

Objavljeno 23. Nov. 2021 ob 11:28:11

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava