Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Premagan poslednji argonavt - derbi 1.lige Audi


image


Avda, vodilni na lestvici 1. lige, je na derbiju z drugouvrščenim Danevom uspešno ukrotil vrhniški tornado. Z zmago v treh setih, je ublažil, do sedaj edini svoj poraz proti Požarju in s tem ohranil možnosti za končno zmago. Danev, poslednji argonavt, ki mu tudi čudežni napoj Medeje, kot do sedaj vedno to sezono, tokrat ni pomagal do zmage.  V izenačenm boju po treh setih je moral športno stisniti roko in čestitati Audi. V prvi ligi je kar nekaj igralcev s samo enim porazom (Danev, Avda, Pincolič in Paunovič ). Morda je v najslabšem položaju ravno vodilni Avda, saj ima od vseh odigranih največ tekem. Z zanimanjem spremljamo, saj je do konca tako rekoč vsaka tekma derbi.

Legenda pravi, da naj bi argonavti ladjo v Močilniku razstavili in jo prenesli vse do Jadranskega morja. Odkar sem spoznal Daneva, mi ni jasno zakaj so v legendi uporabili množino. Očitna napaka.
Aja pa še to, v nedeljo je potekal tudi finale AO, kjer je zmagal Nadal in osvojil 21. GS, bil je hud in težak boj. Nismo potrebovali  veliko, da smo ugotovili, da je bolje igrati Lj.ligo saj Rafael in Daniil po tekmi, tako kot Avda in Danev na sliki, po tekmi nista odšla na pivo. Na zdravje.

Objavljeno 01. Feb. 2022 ob 11:32:35

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava