Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Pregled in 7 dni 8 tie brejkov


image


Igralci Lj. so/ste pred začetkom glavne počitniške sezone (rahlo) stopili na plin. Pohvalno. 

Po petih odigranih kolih:
V eltini ligi A skupine vodi Komar Tone, nekoč že skupni zmagovalec Lj.lige. Zmagal je v njeni drugi sezoni, v vseh ostalih pa bil vedno zelo blizu vrha. Edino, če ni bil.  
V eltini ligi B skupine je na vrhu Zalar Tilen, s tekmo in tremi točkami manj je na drugem mestu Brezovar, sledi pa jima še letos neporaženi Gostič, igralec, ki je v mladih letih znal premagati tudi Mačka.
V prvi ligi A skupine vodi Schoffmann Lutz
8 tekem, en poraz,  ki ga mu je prizadejal Ilič Aleksandar. Nismo pa spregledali senzacionalnih in spektakularnih zmag Gajiča nad Haukom in Bončino in s tem, enemu bolj kot drugemu, prizadejal bolečino.
V prvi ligi B skupine je na vrhu lestvice s 6 odigranimi tekmami Filak Gregor, s pet odigranimi tekmami mu za ovratnik diha Knafeljc Igor. V ligi omenimo še Longo Alex, ki ima po treh tekmah 9 točk, vendar se kaj lahko zgodi, da mu bo boljšo končno uvrstitev, ne samo njemu in temveč tudi drugim v drugih ligah s podobnim scorom, preprečila “zelena miza” oz. njihovo neredno igranje. 
V drugi ligi kraljuje Radulovič Miroslav. Če bi ekipe, v katerih je Radulovič igral nogomet tako zbirale točke, kot jih on na teniškem terenu bi bilo že dolgočasno gledati nogomet. V tej ligi omenimo še igralca Miškovič Ostoje kateri ima po polovici lige odigranih že 10 tekem. Kaj nam to pove. Na kratko: Pove nam, da se da igrati in da so nasprotniki na voljo za igranje in da vsi “izgovori” ne pijejo vode. Za humoristični vložek omenimo samo enega. Joj sori ne morem, ker se je dedku v Bosni pokvaril pralni stroj ….
Tretja liga, liga, v kateri se ponovno pokaže, da se da igrati, saj sta kar dva igralca z odigranimi 10 tekmami. Ali je število tekem tisto, ki kroji vrh lestvice? Oceno prepuščam vam. Na prvem mestu Pristovnik Primož, na drugem nadebudni novinec Zalar Andrej. Je pa tretja liga tudi liga, v kateri so vsi igralci opdigranili vsaj 1 tekmo. Širši množici predvsem pa igralcem tretje lige je treba povedati, da imajo trenutno srečo, saj je Karač Dejan še vedno poškodovan. Trenutno je na rehabilitaciji na enem od grških otokov, kjer svoj gleženj na nogi namaka v topli vodi, grlo pa hladi z mrzlim pivom in raznimi zvarki od svoje babice “od dol”.  Če oz. ko se vrne pa se ga pazite, saj si je omislil novo “puško” beri lopar. 
Četrta liga. Liga, v kateri ima 10 igralcev povprečno odigranih 7 tekem s tem so tako rekoč lahko zgled vsem igralcem, ki že dlje časa igrajo tenis. Vodilni v ligi je  Miložič Nejc, ki trenutno še ne pozna poraza. 

Po pregledu rezultatov pa noro. V enem tednu smo zabeležili 8 tekem, ki so se končale s takoimenovami match tie breakom. Omenimo le tiste najbolj napete. Druga liga Černuta- Grošelj 11/9, Alibegovič – Miškovič 14/12 in pa maraton četrte lige med Miložičem in Žugljem, ki se je končal z 19/17. Zmagovalca smo povprašali tudi za hitri komentar tekme. Povedal je sledeče: Ja, mučenje nasprotnika, sebe in mnogoštevilnih gledalcev :). Sam pa na zadnji komentra dodam. To je tenis in naj se tenis igra ! 

Opomba: na sliki sem dodal le naključne predele Ljubljane. Skupaj je naselji več kot 140. ( https://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_ljubljanskih_mestnih_naselij )

Vsi ste z nami in mi smo z vami. 

 

Objavljeno 27. Jul. 2021 ob 08:38:40

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava