Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Pred tretjim in po drugem


image


Pred nami je tretji igralni vikend Lj. rekreativne teniške lige, po prejšnjem vikendu, kjer je bilo zaradi čiščenja balona odigranih le 5 tekem, bo tokrat ponovno nastopilo 64 igralcev. Poleg rezultatov naj omenimo še eno zanimivost prejšnjega tedna. Ob prihodu na lokacijo sem si rekel, a to je Ljubljanska liga? En igralec iz Prlekije, en iz Kočeveja, en iz okolice Ptuja, en iz Hrastnika, en iz Vodic, en iz Domžal, Furlan iz Podutika, en iz Srbije ter en iz Italije. Le ekipa Šaro team in moja malenkost iz Ljubljane. Ja to je Ljubljanska liga !  Najbol ! The best J  
Medtem ko Miele in Drev nista uspela dokončati tekme v dveh urah in se bosta morala za dokončanje tekme sama dogovoriti in rezultat sporočiti. Sta Prislan in Furlan končala malo pred zaključkom termina. Odigrala sta tri sete. Rezultat na koncu je bil 2:0 za Prislana. Mitrovič in Pintač sta prav tako odigrala tri sete, boljši ali srečnejši je bil Mitrovič, ki je slavil z rezultatom 11:9. V edinem dvoboju dvojic sta se širni Ljubljanski publiki predstavili ekipi Šaro tennis team in ekipa Kašča Jurček. Za Kaščo Jurček je to že druga zmaga. Ali je to tudi napoved za končna najvišja mesta je morda prekmalu govoriti dokler ne vidimo na delu vseh dvojic. Zadnja tekma je bila poslastica kroga. Igralca druge A lige Murn in Zakelšek sta pokazala, kaj znata. Predvsem je bila navdušujoča njuna kondicijska pripravljenost. Odlično delo nog, natančno postavljanje na žoge in na koncu morda malce boljše taktične odločitve, ki so  Murna pripeljale do končne zmage. Res prav škoda, da je v balonu malce manj prostora za gledalce. No, ko ravno omenim gledalce, res je manj prostora toda vseeno se najde prostorček, kjer si lahko ogledate tekmo v miru, ne da motite igralca/igralce na igrišču.

Tudi ta vikend bo zagotovo zanimivo, saj bo nastopilo precejšne število igralcev, ki jih v letošnji zimski različici še nismo videli na delu. Želimo vam dobro igro in naj se tenis igra.
Na sliki Zakelšek in Murn

Dodamo še sveži rezultat elitne lige, kjer so bile tokrat uradne žoge Babolat team bolj na strani Mihe, medtem ko se bo Aljaž z žogicami moral še malce bolj spoprijateljiti. Granda- Kaučič  3:6, 6:4, 10:6. Ker se v teh časih vse preverja bomo tudi mi preverjali ali se igra z uradno žogo. 

Objavljeno 06. Nov. 2021 ob 08:58:41

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava