Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Poziv k igranju in derbi tretje lige


image


Pogledam na spletno stran, da bi preveril rezultat derbija. Toda mojo pozornost pridobi podatek pri odigranih tekmah. En igralec ima odigranih že 8 tekem. Koliko jih imaš pa ti? Kontaktirali sem vse igralce, ki sploh še niso!?!?  igrali. Velika večina pravi, da ima vse pod kontrolo in da bodo odigrali. Le dva ali trije pa so kot razlog navedli poškodbo. Bo res potrebno postaviti datume igranja posameznega kola?  Bo to pomagalo ali se bom potem moral igrati sodnika in tekme zaključevati za zeleno mizo? Ali se nismo prijavili v ligo da igramo in odigramo. Do konca lige še 12 tednov.

Derbi tretje lige med Pristovnik Primožem (na sliki levo) in Zalar Andrejem (na sliki desno) je pripadel Primožu. Z obrambno taktiko je paral živce Andreju, kateremu pa je malce ponagajala tudi športna sreča, saj bi se lahko kar nekaj iger končalo drugače in v njegovo korist. Kot pravi Primož: »bilo je tesno, on v napadu, jaz v obrambi. Lahko rečem samo, da je obramba nekako zdržala. Nasprotniku čestitam za dobro tekmo v teh vročih razmerah.«
Še pogled na lestvico, kjer prepričljivo po osmih odigranih tekmah vodi Pristavnik, set mu je vzel le trenutno poškodovani Karač, ki se je odločil, da bo na igrišču pri drsenju posnemal Djokoviča. Zal malce neuspešno in zvin gležnja na nogi
J ga je za nekaj tednov oddaljil od igrišč. Na drugem mestu Zalar, za nekatere presenetljivo, zanj pa, kot je tudi sam neskromno napovedal, pričakovano. Sledi in lovi ga Stevanovič, no ja lovi, po odigranih le dveh tekmah, je ta hitrost bolj jalova pa vendar, dve tekmi, dve zmagi za Stevanoviča, ki pa še nista ravno pravi kazalnik njegove moči. Sredina lestvica je rezervirano za Miloševiča, Polanca in Goncharova, ki je po slabšem začetku in privajanju na tekmovanje zabeležil svojo prvo zmago in se s tem izstrelil na sredino lestvice. Malce manj uspešno, vendar z dobro voljo in pozitivo pa sta v ligo krenila Miloševič in Galleta, ki zagotovo še nista rekla zadnje.
Omenimo še eno rošado, ki smo si jo po dveh odigranih tekmah, upali narediti. Namreč iz četrte lige smo v tretjo ligo, premaknili francoskega predstavnika v LJ.ligi. Thomasa Mila, ki je bil občutno premočan za nasprotnike. Igralci, ki so igrali z njim so ga primerjali tudi z igralci, ki so igrali že v elitni ligi. Ali je ocena premočna, bo pokazal čas. Ajde zdaj pa igrat!

Objavljeno 27. Jun. 2021 ob 10:18:09

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava