Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Otvoritvene tekme


image


Po prvem igralnem vikendu, ki je minil v fer tekmah. So nekateri novinci prebili led. Nekateri smo se seznanili z lokacijo in igrišči, nekateri smo preverili temperaturo piva. Nekaj nas je skrbelo, kako bomo prišli v nedeljo, do lokaciji, zaradi maratona. Mene osebno ter enega od Janov v četrti ligi, še najbolj, ali bo potrebno do lokacije kar teci. Hvala bogu ni bilo bilo potrebno pa tudi ostali vidim, da niste imeli ravno prevelikih problemov.
Nekaj rezultatov je bilo morda malo presenečenje in so bile tekme bolj "gladke" od pričakovanega, medtem ko se je v nekaj dvobojih kar iskrilo in se se končali s tesnim izidom z razliko dveh točk v tretjem setu. Vse rezultate v posameznih ligah si lahko ogledate na: http://ljliga.tenis-rekreacija.si/posamezniki/ .
Nekateri smo bili iz strani gostitelja pohvaljeni, da lepo upoštevamo nenapisano teniško pravilo, ki pravi. Poraženc po končanem dvoboju časti pijačo. Pa na zdravje opa dobro igro, vam želim. 

Objavljeno 26. Oct. 2021 ob 09:53:29

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava