Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Od amaterja do rekreativca


image


Začeli bomo z besedami o tem, da so pogoji za igranje tenisa odlični,in z vprašanjem osebe na sliki. Kako pa to, da nekateri še niso nič odigrali ?

Kot sam pravi spremlja, gleda, analizira, zapisuje slabosti nasprotnikov in preverjam rezultate na spletni strani. Mimogrede, nekateri rezultati niso realni. Videl je tekmo med Radulovičem in Alibegovičem, kjer rezultat glede na igranje ni realen in ni pravi kazalnik tenisa, ki sta ga igralca pokazala. Tekma je bila odlična, polna močnih udarcev ter dolgih izmenjav.

Mario Kitič, igralec 1. A lige, je iz nogometa preklopil na tenis. Ne vem, če drži, tako se govori. Da je, razlog v tem, da je pri pri tenisu vsaj stena hotela igrati z njim.  Pa še to zato ,ker je bila proti njemu. Sramežljivo je svoj prvi lopar kupil v Lidlu in rekel, da ga kupuje za prijatelja, žogice je kupil v Ysku, kjer mu je prijazna prodajalka rekla, da so žogice sicer dobre a le za pranje perila, kar nadebudnega tenisača ni zmotilo. Na nek način je celo upošteval navodila. Saj je odšel na Slovan na steno, žogice pa so kaj hitro končale v Ljubljanici. Nato pa se ga je nekega lepega dneva usmilil starejši brat in mu dovolil, da ga je prišel gledat na pravo teniško igrišče. V hipu se je zaljubil v rumeno žogico in se odločil, da bo to njegova ljubezen. Evo ga kje je zdaj. Pred nekaj leti, no še lansko leto je igral v neki amaterski ligi, letos pa je že med najboljšimi rekreativci. Sam je sicer skromen in ni še nikomur zaupal, da mu je tri popisane zvezke z ocenami igralcev in analizo igre predal brat Davor, ki tekmece analizira bolje, kot to počnejo v NŠ Mura. Pa nič ne de. Mario Kitič, tenisač, o katerem boste še veliko prebrali in s katerim bi že danes nekateri radi igrali.

Omenimo in pohvalimo. Mario izredno napredoval saj sedaj obiskuje pravo teniško trgovino. Kupuje prave žogice, lopar napenja pri strokovnjakih in vedno rad pove. Če že nisem dober, sem pa vsaj lep. Kako pa Mario igra oz, kakšne rezultate dosega pa lahko preveriti med rezultati. 

Malo za res in veliko za šalo. Samo, da bo vreme lepo in da se bo lahko igralo. 

Objavljeno 11. Jun. 2021 ob 12:29:40

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava