Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Novo leto, nove zmage


image


Po novoletnem premoru smo se aktivirali tudi igralci Lj. lige. Lačni teniške igre in željni adrenalina, katerega lahko zagotovi samo ligaški teniški dvoboj, smo s tremi dvoboji začeli v petek zvečer. Tri tekme, tri odločitve v tretjem setu.  

Dvoboj elitne lige med Kavčičem in vedno neugodnim Lukmanom bo zapisan v zgodovino. Res da samo v Kaučičevih zvezkih, a vseeno. Aljaž je dvoboj dobil v tretjem setu z rezultatom 14:12. V dvoboju četrte lige med Hočevarjem in Logarjem so se tudi kresale iskre in grizli nohti. Loparji pa, kakor nam je znano niso leteli. Čeprav bi lahko. No ja sej loparji ne potrebujejo licence za letenje in lahko letijo vedno. Hočevar, katerega so stavničarji postavljali, kot favorita lige je doživel hladen tuš. Logar je tekel, skakal, lobal bil skratka zelo nepopustljiv. In borba se na koncu obrestuje. Bolj miren je stopil v tretji set, zbral misli, mirno zadihal in močno po žogicah udrihal. Tie brak je dobil 11:9 in se s tem izstrelil med favorite za končno osvojitev lige. Hočevar pa, ja še vedno pripravljen kot puška, zagotovo ne obupuje, le trenutno poka bolj slabo Še tretji petkov dvoboj. Dvoboj druge A lige, ki ga lahko poimenujemo tudi mali derbi. Pomerila sta se rokometaš in nogometaš. Veteran in mladinec. Turk in Murn. Tokrat srečnejši nogometaš, mladinec Murn. V tretjem setu z rezultatom 10 : 5. Murn je z zmago skočil na drugo mesto, Turk pa po svoji četrti tekmi odigral četrti tie break. Izenačeno ni kaj. Druga A liga je res zelo izenačena in boj za playoff je še popolnoma odprt.

Hitri pregled ostalih tekem.

V eltini ligi zmaga Svoljška proti Filaku ter Schoffmanna proti Hauku . V prvi ligi je Avda premagal Černeta. Auda, ki nepopustljivo zbira točke in v petih tekmah še ni oddal seta. Ocepek je v treh setih strl odpor Trilobita, za katerega je bil to prvi dvoboj po dolgem času. Pincolič pa je mero vzel Feiglu.
V drugi B ligi Petrovič, spretno krmari barko z izkušnjami in pridno zbira točke. Tokrat je bil prekratek Mitrovič. Rodič je prav tako šele v tretjem setu moral priznati premoč Lapu, ki letos igra v zavidljivi formi. V tretji ligi je novo zmago zabeležil vedno boljši in pogumnejši Žerovnik, ki je premagal začetno tremo. Tokrat je premagal še izkušenega a vendar morda malce premalo borbenega Carja, ki v igri zelo uživa neglede na rezultat. V tretji ligi je slavil tudi Polanc, ki svoje mlajše nasprotniki drži pod kontrolo, kot pa je tudi sam omenil se z vsakim dvobojem, na vsakem sprehodu z ženo, ob vsakem obroku pripravlja na trenutno vodilnega Kavčiča in na derbi, ki ga napovedujejo predvsem igralci, ki so že igrali z obema. Polanc, tudi tebi povemo, kar smo izvedeli. Tudi Kavčiču se malo tresejo hlače pred tvojimi nevarnimi servisi in izkušnjami s spreminjanjem taktike. No brez pretiravanja, oba igralca kažeta precejšno miro spoštovanja in zagotovo bo njun dvoboj ena od poslastic leta.

Kot smo že zgoraj omenili, je v četrti ligi kar precej favoritov za končno zmago. Eden med njimi, a ne še edini , čeprav mu do tega ne manka prav dosti je tudi Mikolič. Fant, ki me je spomnil na slovitega Dražena Petroviča. Mikoliča sem ujel kako po končanem dvoboju sicer ne meče prostih metov je pa udaril še nekaj servisov, ker je ostalo še nekaj minut. Ja, Primož očitno se zavedaš, da so male stvari tiste, ki naredijo šampione. Razpored za novi teden je že zunaj. Dobro igro vam želim.   

Objavljeno 12. Jan. 2022 ob 05:42:58

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava