Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Napoved dvoboja


image


Za pogovor smo probali dobiti oba igralca. Medtem ko se je Davor hitro odzval pa Maria nismo uspeli dobiti. Govorili smo z njegovim managarejem, ki pravi da je do dvoboja v karanteni. Tisti športni, da ne bo pomote. Zaprt pred zunanjim svetom in skrit pred samim seboj razmišlja o taktiti. Taktike pa ni skrival Davor, ki nam je razkril nekaj zgodovine med igralcema. Na vprašanje kdo bo zmagal je odgovoril, da je Mario že kot otrok capljal za njim in da se to tudi tokrat ne bo spremenilo. Kdo ima več medsebojnih zmag ? Valda da jaz. Pripomni Davor vendar potiho doda, da je ob ogledu excel tabele, ki jo v sefu hrani Mario v zadnjih desetih dvobojih presenetljivo  v zaostanku. Zanimalo nas je tudi koliko let Davor že igra tenis ? Odgovor je sila zanimiv in realen :) . Tenisa še ne igram, 5 let pa se trudim odbijat tisto rumeno žogico, ki stalno leti proti meni. Kot pravi sam ga je za tenis navdušil Michael Chang, z svojo hitrostjo in nepopustljivostjo saj je takrat pomislil, da vse te žogice lahko ujame tudi on. Katero pa je tvoje "orožje", ki ga boš uporabil v soboto ? Provokacije, trash-talk in izcrpavanje z visokimi zogicami na zadnjo linijo. Na koncu še vprašam ali bom po zmagi povabljen na odojka, katerega plača poraženec in se bo pekel za Savo. Davor odgovori takole : ce bom jaz porazenec se ugreznem v zemljo in o meni ne bo vec sledu, niti sledu o odojku. 
Upamo in želimo si, da bo Mario izjavo podal po dvoboju. Mario meni je vseeno lahko interviju narediva predno začneva jesti ali pa po jedi. 

Pa dober tek mislim dober tenis. 
Se vidimo. 

Objavljeno 02. Jun. 2022 ob 04:59:45

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava