Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Naj se poletna teniška liga 2021 - ZAČNE !


image


Pred nami 18 tekmovalnih tednov, ko se bomo potili, borili, športno obnašali, se družili in sklepali nova teniška prijateljstva. V letošnji ligi je prijavljenih 92 igralcev, ki ste med seboj ločeni v štiri lige. Dve skupini sta v elitni ter prvi ligi, po ena skupina pa v drugi, tretji in četrti. V elitni in prvi ligi se bodo na koncu najboljši iz obeh skupin pomirili za velikega zmagovalca elitne in prve lige. 
Vsak dvoboj v ligi je še kako pomemben in vaša odgovornost je, da se vse tekme odigrajo ter tako ne boste tisti, ki bi s svojim morebitnim neigranjem krojil končni vrstni red. Zato bom tudi dosledno preverjal število odigranih tekem in opominjal igralce. Pred nami je 18 tednom, tako da je potrebno v 6 tednih odigrati vsaj 4 tekme, kar pa naj ne bi bil problem. Saj ste se v ligo prijavili zato, da boste igrali. 
V letošnji ligi je kar nekaj novincev, predvsem prihajajo mlajši, mlajši rekreativci, ki napovedujejo, da bodo še kako konkurenčni. Upam, da uresničijo svoje napovedi. Želim vam dober in izenačen tenis. 
 

Objavljeno 11. May. 2021 ob 03:25:54

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava