Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Na glavo, po glavi ..


image


..pol ti pa še pošlje mail da rezultat popravi. Napiše popravi, nista dobila enega gema ampak sta dobila dva. Rezultat popravljen, a bolečina v duši še vedno ne izgine. Je dejal tokrat slabši v ekipi Kašča Jurček –Anže.
V izdihljajih nedeljskega večera smo v zadnjih terminih spremljali dvoboj dvojic, dvoboj tretje in pa dvoboj elitne lige. Medtem ko so na tv kanalih kraljevali talenti, je dvojica Na glavo pritisnila zlati gumb Kašči Jurček, a nemsto konfetkov sta jima ugasnila vse luči. V dvoboju tretje lige je Ivačič na mirni tekmi premagal Carja ter s tem dosegel svojo primierno zmago v Ljubljasnki ligi. Tekma bi se lahko končala tragično, saj je malo manjkalo, da ni prišlo do »neumne« poškodbe. Blaž je namreč nesrečno pohodil žogico, ki je po prvem servisu ostala na igrišču. Na srečo je bilo vse ok. Odmikajte si žoge.
To zagotovo vesta izkušena igralca elitne lige Foti in Svoljšak. Tokrat se je zmage veselil Foti, Janez pa je sicer športno čestital za zmago. Toda, kar naglas povedal, da bi ob tej večerni uri raje spremljal talente. Ali bi to bilo na kanalu Nova24 ali na Pop tv, pa uredništvu do izdaje članka še ni znano.

Znano pa je da je bilo odigranih kar nekaj tekem, da smo lepo zapolnili termine, da na tekmah ne prihaja do incidentov. Da se, kot je bilo že omenjeno kažejo obrisi moči igralcev v posameznih ligah.
Znano pa je tudi kdo je večkrat na voljo za igranje ter tudi, kdo velikokrat spregleda kakšen mail oz. poziv za igranje. Kot pravijo sami, tisti malo manj pridni, se to ne bo več dogajalo. Naj se tenis igra.

Na sliki: dvojica Na glavo in Kašča Jurček in Car ter Ivačič

 

Objavljeno 17. Nov. 2021 ob 10:48:10

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava