Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Lj. liga bolj napeta kot RG


image


Skoraj v vsaki ligi so/ste še igralci, ki imate/jo NIČ odigranih tekem. Treninga je bilo dovolj. V ligo pa smo se prijavili zato, da se igra. Bodite v kontaktu z sotekmovalci in se dogovorite za tekme.Obstajajo pa tudi igralci, ki si izredno pridni in držijo pokonci povprečje posamezne lige. 
Po prvih tekmah v posameznih ligah se že kažejo odtisi o moči posameznikov in posameznic.
V ligi Center, elitni ligi,  je Longo z zmago proti Grandi vrgel rokavico vsem igralcem, Granda, igralec s petimi odigranimi dvoboji je tako zabeležil prvi poraz. Trenutni pogled na lestvico obeta hud boj za vrh.
V prvi A ligi, ligi Bežigrad, sta na vrhu neporažena Filak in Radulovič, a kaj hitro bi lahko bilo in morda tudi bo drugače. Alibegovič bi z malce sreče lahko bil na lestvici precej višje. Omenimo še težko pričakovanje dvoboja, ki se napoveduje že od začetka lige in na katerem bo potrebno rezervirati mesto na tribuni. Za dvoboj med Gajičem in Alibegovičem smo dobili ponudbo za live prenos ene od televizij. Za prenos se žal nismo uspeli dogovoriti, saj smo dobili sporočilo, da stavkajo. 
V prvi B ligi, ligi Jarše, ligi v kateri je odigranih največ dvobojev. Le Furlan, ki se je opravičil in Handanovič, ki še trenira nista odigrala dvoboja. Medtem ko je kar 5 igralcev s po tremi ali več tekmami. Na vrhu Žigante ter Pristovnik še brez poraza, bo dvoboj med tema dvema odločal tudi o naslovu ? Bodo Dimič, Kralj, Šuštar in vsi ostali to dovolili. Spremljamo.
Liga Moste, druga A liga, kjer se zanimivo miga. Resen Zalar, bi najraje videl, da se liga že konča, Saj je sam na vrhu. A kot kaže ne bo dolgo. Mila, Esih, Miškovič - vsi dve tekmi dve zmagi. Bo presenetil Jonak, predstavnik iz severovzhodnega dela Slovenije? Ali bi morda lahko napisal, da favoriti še spijo ali pa iz grmovja na skrivaj spremljajo dvoboje in delajo zapiske. ( Kavčič in Grošelj ) . 
Liga Šiška, druga B liga, liga, ki se dejansko igra v Šiški. Ja s malo bolj oz. manj ponesrečenimi imeni lig, sem letos povzročil malce zmede. Pa nič ne de. Vse je ok, de. 
Predstavnik mlade generacije, Glavič je na čelu lige. Po tem ko se je "stresel" nad žensko predstavnico lige je svojo moč pokazal še nad Žerovnikom in Zupančičem. Gre Glavič po abecedi v obratnem vrstnem redu Ž, Z, V ..( glej priimke igralcev). Tudi abeceda se nekje konca oz. začne. 
V tretji A ligi, ligi Rudnik. Tudi tu dva igralca z nula dvoboji. Medtem ko ostali pridno sledijo razporedu ter osvajao točke. Po dveh odigranih tekmah, brez poraza na vrhu Grabovac in Hočevar. 
V tretji B ligi, ligi Trnovo, sta Lenič in Žižek zabeležila 100 % izkupiček po dveh tekmah. Nekateri se pritožujejo , da so premalo trenirali toda vsi vemo, da je najboljši trening ravno tekma. :) 
Četrta A liga, liga Vič. Na vrhu Kos, ki sam pravi, da je veteran medtem. ko po igrišču leta kot mladenič. Sledi mu Miloševič,ki je pridno začel zbirati točke. Proti Jarec Tomažu pa je bil za las prekratek, da bi zabeležil še drugo zmago v dveh dvobojih. Ob pogledu na lestvico pa hudomušno pripomnim, da le Dolencem, še ni uspelo priti do Ljubljane. Poglejte lestvico in videli boste o čem govorim :) 
liga Rožnik, četrta B liga. Na vrhu Lipar in Krušič. Eno zmago po enem dvoboju imata tudi Markoja in Krhlikar, kar se dozdeva, da pot do končnega vrha ne bo gladka za nikogar. 
V ženski ligi, ligi Šmarna gora, pa bom vljudno komentiral, da se dame sramežljivo prebujajo. 
Le pogumno na igrišče in v športni boj za točke. 
 
Prijeten teniški pozdrav

Objavljeno 23. May. 2022 ob 12:26:47

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava