Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Izkušnje, domač teren in lepa majčka


image


V četrtek v zgodnjem večeru sta na Tivolsko igrišče stopila člane 1.B lige. En mlad po srcu, drugi mlad in srčen. Izkušnje, domač teren in premetena taktika sta bila že pred začetkom dvoboja na strani Knafeljca, da o igrišču številka pet niti ne govorimo. Na strani Furlana je bilo že čez dan zaznati malce pozitivne nervoze. Nervoza, ki lahko vpliva pozitivno ali pa v preveliki želji lahko povzroča težave. Knafeljc je začel suvereno, morda tudi zato, ker se ne ogreva dolgo časa. Določeni bi rekli, da gre za taktiko, mi kot poznavalci in ljudje, ki z leti hitro hitimo za Igorjem, pa vemo,  da to ni taktične narave ampak je bolj to ,da se bojimo, da se ne bomo utrudili že na ogrevanju.

Bum sem, bum tja, kratke točke a dobra igra. Pa pet zog na bekend pa ena na forhend pa napad in prihod na mrežo, vse to smo videli pri Furlanu, ki je od lanskega leta tehnično zelo napredoval. Letos na mrežo ne pride samo po žogice. Odlično se znajde pri voleju na forhend strani, medtem ko bo treba bekend vole in smash se malce potrenirati. Pri nekaterih izletih na mrežo so žogice za las zgrešile cilj in načele Furlanovo samozavest. V drugem setu sicer pametna menjava taktike Drena s krajšanimi žogicami,  a žal bo za tako izkušenega mačka kot je Igor potrebno najti kakšno drugo orožje.
Po tekmi rahlo razočaran Furlan, ne toliko zaradi rezultata- Bolj zato, ker ve in vemo, da zna bolje odigrati tekmo. Dren ni iskal izgovorov. Omenil je le, da mu večerno igranje ni najbolj po volji, saj občasno na igrišče prinese breme celotnega dne in namesto da bi se crkljal pri svoji izbranki mu res ne paše najbolje, da ga je tokrat ob tej uri »pocrkljal« Igor. Ko smo ravno pri crkljanju. Tudi Ljubljanska liga je oba pocrkljala po končani tekmi in jima je podarila majčke. Majico katero prejme vsak član lige ko odigral polovico tekem. Če pozorno pogledaš sliko, te tvoja majčka že čaka na klopci.  ( Furlan na sliki levo, Knafeljc desno )

Objavljeno 02. Jul. 2021 ob 09:53:46

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava