Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Iz igrišč


image


Na hitro bomo pregledali nekaj rezultatov in javno objavili, da smo igralcem, ki ne igrajo poslali opomine in jih pozvali k igranju. O izgovorih itd. ni predmetno razpravljati. Dodajam še eno anekdoto. Pokliče me igralec iz ene od skupin, da ne dobi nobenega igralca. Nato me pokliče drugi igralec iz iste skupine ter pove enako. V mailu me pričaka sporočilo od tretjega igralca iz iste lige, v trgovini pa se oglsai četrti igralec. Vsi pravijo, da ne dobijo nobenega za igrat. A je sam meni to čudno? Al kwa ? 

No, gremo raje k tem, ki igrajo in na hitro preglejmo le nekaj rezultatov.

Dolžni smo vam rezultata tekme Kitič-Kitič, kjer je zmagal Kitič. Mario ni nasedel provokacijam in premagal starejšega brata. Tekma je bila bolje napeta, kot kaže končni rezultat. Dimič, ki si je tekmo ogledal iz enake pozicije, kot nekaj tisoč navijačev Liverpoola finale LP, pa pravi, da je imel original karte a ga varnostniki, kljub temu da je bil na lokaciji 3 minute pred tekmo na tribune niso spustili. Dimič, karta za tekmo med Alibegovičem in Gajičem te bo kot opravičilo čakala v uredništvu. 
V isti ligi, ligi Jarše (1.B) pa smo bili priča presenečenju. Milko Pečanič je premagal Pristovnika. Za Pristovnika, je to prvi poraza po dolgem času. Pečanič je s tem, kot novinec dokazal, da bo letos nevaren za končno zmago. Žigante že hodi okoli igrišč in opazuje ter kuje taktiko. Očitno uspešno saj je v derbiju lige premagal Pečaniča in se zasidral na prvem mestu. V drugi ligi A, ligi Moste je Cor ujel ritem in se znebil začetne treme ter nanizal dve zmagi nad vedno neugodnim Vodopivcem in Grošljem, ki po vseh kulturnirh dogodkih na katerih je redni gost očitno ne (še) najde prave forme.
Zanimivo je v tretji B ligi, ligi Trnovo, kjer so na vrhu “sosedje” Žižek, Miložič in Koščak Fantje pridno, nabirajo točke. Njihove pozicije so daleč od tega, da bi bile varne, a ure treningov ter odlična taktična priprava se nekje, enkrat mora poznati.
V ligi Rudnik, tretji A ligi, pa smo priča premoči Grabovaca, ki je gledano rezultate gladko zmagal 6 tekem in se močno zasidral na vrhu skupine. Sledi mu Mikolič, ki pa je prav tako v šestih odigranih tekmah, zabeležil tri zmage in tri poraze. To priča o enakosti lige, le Timon je malce predober oz. bolje pripravljen kot ostali.
V ligi Vič oz. četrti A ligi, pa smo žal priča usipu dveh igralcev zaradi zdravstvenih razlogov. To pa do sedaj čisto nič ne ovira izkušenega Kosa, da ne bi premagoval mlajših tekmecev. No, bolj kot z rezultati oz. igranjem pa sem zadovoljen s tem, da se po tekmi podružijo, se usedejo, spijejo kaj in predebatirajo o tem in onem. Kar naenkrat, tam okoli osme ure pa začnejo zvoniti telefoni. Le kdo jih kliče ?  ( ziher je kdo iz lige in ga zanima rezultat, al pa kak igralec, ki bi si želel igrat :) ) 

Na tenisu je luštno, po tenisu pa še bolj. Naj se tenis igra.

 

Objavljeno 15. Jun. 2022 ob 01:11:49

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava