Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

INFARKTNE TEKME V LJUBLJANSKI TENIŠKI LIGI


image


INFARKTNE TEKME V LJUBLJANSKI TENIŠKI LIGI 
Po pregledu igranja v prejšnjem tednu sem ugotovil, da so tekme napete, ma kaj napete, infarktne!?! Omenimo jih samo nekaj.  Hauko/ Schoffmann 13:15, Vodopivec/ Rot 11:9, Cedilnik: Komar 7:10, Esih/Černuta 6:10 aja pa še Koščak/Stankovič 15:13 to so tekme, ki so se končale v tretjem setu. To ne pomeni, da druge tekme niso bile napete. Če sklepam po sebi, sem bil kot igralec veliko bližje kolapsu, ko sem izgubil hitro po dveh setih, kot pa tesno zmagal v tretjem J

Tole je nevarno, tole bo nekoga kap !!! Upajmo, da se to ne bo zgodilo. Če pa se bo, ne samo na tenisu, tudi drugje. Bodimo pripravljeni.  

V Lj. ligi smo pripravljeni iz imamo rešitev. Ne samo hitro rešitev, rešitev iHelp je najhitrejša rešitev.  Povečajte svojo varnost in si namestite aplikacijo iHelp. Aplikacija nudi vsebino prve pomoči, dodajane ICE, zemljevide defibrilatorjev in še mnogo več. Ljubljanska teniška liga svojim članom podarja 100 % popust na letni paket 300 ali 50 % popust na letni paket 500 iHelp mobilno aplikacijo. Vendar pa to še ni vse... (humor avtorja je slab, ponudba pa odlična) Za igralce Lj. lige je tu še posebna »srčna ponudba« v kompletu z nezgodnim zavarovanjem. iHelp varnostni paket. Nezgodno zavarovanje, ko ste doma ali v tujini brez letne vezave.

Več v priloženi priponki ( prejeli ste jo v mailu ) in na spletni strani http://www.ihelp.si/.

Objavljeno 08. Jun. 2021 ob 09:46:34

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava