Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Elitna A liga


image


V ligi, kjer so zbrani najboljši igralci Ljubljanske teniške lige, igralci, ki bi s svojim odnosom morali biti zgled vsem ostalim igralcem v ligi. Izredno malo opdigranih tekem. Res da razlog tiči v slabšem vremenu, nekateri so že bili na igrišču pa jih je odgnal dež, ki pa se v zadnjih štirih tednih ni vmešal v tekmovanje. Po kontaktiranju igralcev brez odigrane tekme pa sem dobil vpogled v realno zadevo. Elita je še vedno elita. Vsi pozvani igralci so se hitro odzvali in opravičili svoje neigranje. V veliki večini je razlog delo, kar tudi avtor članka, več kot razume. Tale pokoronski ritem dela je izredno naporen.Teden mine hitro, prehitro.Razlogov je veliko in vsi pijejo vodo, a vendar,ko jih primerjaš med seboj lahko dobiš drugačen občutek. Kdo, koga, kdaj, kako.

Na igrišče je stopil Rebolj in odigrali tekmo s Počivalškom, ki z svojo vrhunsko pripravljenostjo sodi med ožje favorite. Svojo vlogo je tudi opravičil in zmagal z rezultatom 2:0. Tekma ni bila lahka in kaj hitro bi bil rezultat v prvem setu drugačen V drugem, je izkušeni Rebolj poizkusil spremeniti taktiko, toda neuspešno. Saj je Počivalšek navajen na ogromna polena, ki mu jih »tam in tu« mečejo pod noge. Tako da je kaj hitro predvidel vse spremembe v igri Rebolja ter tekmo suvereno pripeljal do konca.

Nato pa, ŠOK, o moj bog, bi zapel Damjan Murko, katerega skušamo pridobiti za podelitev nagrad in za uradni del pri podelitvi ter himni. V primeru, da ne bo imel časa, za popestritev programa in himno lobiramo pri, mladem nadebudnem, še neuveljevljenem pevcu, ki se trudi predreti opno estradnega sveta. En in edini Filip Bator. V primeru, da se bo naučil himno, bomo pogovore nadaljevali. Gremo kar nazaj k tenisu.....Tekma med Počivalškom in Steinerjem. Steiner je že pozimi nakazoval in še vedno nadaljuje, da je resen kandidat za končno zmago tudi v poletnem delu. Gladko je »stol izmaknil« Počivalšku in napovedal, da z njim ne bo šale. 
Gremo igrat. Glas navijačev v Tivoliju pa poziva Bucota, da naj igra in na FB napove svoje tekme, saj ni vrag, da ko igra Buco vlada večje zanimanje za karte v Tivoliju, kot pa ko v Stožicah igra Dončič.

Objavljeno 19. Jun. 2021 ob 10:32:20

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava