Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Baš in Krhlikar ter vroč poletni dan


image


Prijeten poletni dan, sreda, ura 9:00 temperatura 23 stopinj. Idealno za tenis.
Pred vstopom na igrišče smo ujeli dva četrto ligaša, na desni stari znanec teniških igrišč Andrej Baš. Na drugi strani pa novinec Luka Krhlikar, ki pridobiva svoje prve izkušnje v ligaškem tekmovanju. Skupna točka obeh igralcev, vidna še pred vstopom na igrišče, je dobra volja in sproščenost. Tole bo odlična in izenačena tekma. Ogrevanje z eno žogico, res nevem, če sta med ogrevanje kaj zgrešila. Še servis, žreb in gasa. No in odšla je tista zgoraj omenjena sproščenost. Že pri prvem servisu je bilo vidno, da je rokica postala malo krajša, sproščenost pri udarcih pa se je tudi izgubila. Po začetnem otipavanju in odvzetih servisov iz obeh strani je pri rezultatu 4:4 je Luka sestavil odlično servis igro in brez zgrešenega servisa ter z nekaj neugodnimi bekend slajzi dobil gem na svoj servis nato pa v naslednji igri z novim brejkom dobil svojo krstni set in prvo točko v ligi. Baš je rahlo zaklel in odločno in napadalno stopil v drugi set. Večino točk je dobil na mreži in izkoristil svoje izkušnje ter zaključeval točke z močnimi smesh udarci ter dobil drugi set z rezultatom 6:1. Sledi tretji set. Temperatura zraka kot temperatura na igrišču je narasla. Močni smesh udarci so postali rahli smash udarci, Luka je v nekaj točkah rešil po dva v eni pri rezultatu 4:5 pa je po tretjem rešenem smashu žogica že zletela preko Baša, ki se je lahko le nemočno obrnil ter žogico le spremljal s pogledom. Gledal jo je, želel si je, da bi žogica zletela v avt, a njegov pogled je postajal otožen, glavo je že razočarano rahlo nagnil v stran ...potem pa kot mali otrok z veseljem zaklical avt. Žogica je za nekaj milimetrov končala za zadnjo črto. Škoda za Luka, dobro za Andreja. Zagotovo je bila to odločila točka, ki je dokončno prevesila tehtnico na Andrejevo stran.
Prijeten poletni dan, sreda, ura 11, temperatura 30 stopinj.
Po tekmi smo akterja povprašali o komentarju oz. ali imata kaj za povedati. Združno sta rekla NE in dodala, daj pir. ( no en je reku radler, da se odžeja,ker je svinsko vroče ) . Na slikih Baš( ćrna majica) in Krhlikar (rdeca majica) pred in po tekmi.

Dodajam pa še eno drobtinico. Med mojim obiskom me je malce sramežljivo a prijazno ogovorila ena gospodična in povprašala, če poznam vse igralce v ligi. Povedal sem, da ja. Nato pa je nadaljeval z vprašanjem. Ali veš, kdo je Vladimir. Povedal sem, da ja. Ali veš, koliko je star? Poveda sem, da ja.
Več informacij nisem podal. Mi je pa godilo, ko je pohvalila vse igralce Lj. lige za vzorno vedenje, posebej pohvalila Vladimirja in njegovo prijaznost in šarmantnost, ter povedala, da navija zanj in si želi, da čimvečkrat zmaga. A sem prav napisal,skrivnostna gospodična, katero ime hranimo v uredništvu ?

Eh vrabček.  V komentar lahko napišeš katera gospodična bi to lahko bila in zakaj. Tisti, ki bo zadel odgovor dobi enga velzga točenega.

Objavljeno 23. Jun. 2021 ob 12:54:28

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava