Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Tudi elita otvorila sezono...


image


 

Takorekoč še vedno začetek lige, pa že kar lepo številko odigranih tekem. V vsaki ligi je še nekaj fantov, ki skrivajo svojo formo in še niso odigrali nobene tekme. A vendar se po sporočilih sodeč prebujajo ali pa opogumljajo. Žal se je tudi v tem tednu nekaj igralcev vpisalo na spisek poškodovanih namesto na lestvico.

Bili smo priča nekaj presenetljivim rezultatom ter nekaj izredno izenačenim dvobojem. Omeniti je potrebno dvoboj v elitni ligi med Jamškom in Pokeršnikom. Ta dva bi se namreč v zimski ligi morala udariti za 1.mesto toda je žal corona preprečila dvoboj za prvaka. In lej ga zlomka, že v prvem kolu poletne lige smo bili priča njunemu dvoboju. Seveda dvoboj ni štel za prvaka zimske lige, bo pa morda štel za prvaka poletne lige. Po dramatičnem dvoboju si je tri točke v treh setih zagotovil Pokeršnik, čeprav si je že v drugem setu priigral zaključno žogico. Fanta sta morala na igrišče kar dvakrat, saj je bil dvoboj maratonski, kar je vidno ob pogledu na rezultat (7:6 v tretjem setu). Maraton pa je tudi beseda, na katero najpewj pomislim, ko pogledam vrhunsko pripravljena igralca.

Na sliki so igralci eltine lige. Zadaj/spodaj na igrišču pa sta ob navijanju gledalcev igrala Komar in Rebolj. Očitno je bila ta nedelja rezervirana za elito. Za elito, ki je otvorila sezono in po takem začetku se že veselimo nadaljevanja. 

Ob omembi elitne pa naj omenimo še tekmo, ki se bo odirala v soboto 30.5.2020 ob 16:30. Gre za tekmo, ki ni bila odigrana v lanskem letu in ki bo hkrati odločala o prvaku Ljubljanske rekreativne lige 2019. Obeta se napet dvoboj za prvaka med Alešom Mačkom in Filipom Batorjem. Po tekmi sledi podelitev pokalov in glasbeni nastop, v teniških krogih poznanega kot »wannabeFederer« v glasbenih pa še nepoznanega umetnika, še brez umetniškega imena, zato smo mu ga bolj v šali kot zares nadeli mi. Nastopil bo še neuveljavljeni pevec, ki počasi išče svoje mesto med znanimi obrazi v Sloveniji – mi ga kličemo Grebator, na Hrvaškem od koder izvira večina njegovih umetniških del pa Idebator. Vabljeni!

Objavljeno 26. May. 2020 ob 03:49:19

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava