Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Prva, druga, tretja ..gas


image


Ljubljana 17.5.2020 – Šale je konec, zabava se začenja. Trening tekme ne dajo potrebnega adrenalina. Liga se je začela. Nekaj dogovorjenih tekem je premagal dež, nekaj tekem pa smo že videli.
V slogu najhitrejših dirkačev iz formule ena, se je iz štartnih blokov izstrelil Dimitraškovič Milan. Odigral in zmagal je na obeh uvodnih tekmah. Nekateri celo pravijo, da med tekmami sploh ni odšel domov, temveč je le zavil v bokse, kjer je le dotankal bencin, ostali deli »bolida« pa so ostali isti in jih ni menjal. V prvem dvoboju v 1. ligi A se je pomeril z izkušenim Ozimičem, v drugem pa z novincem Furlanom. Oba dvoboja je dobil po dveh setih. Milan je na tiskovni konferenci po drugem dvoboju povedal in svetoval vsem igralcem, da je pogled na rezultat varljiv in da ni bilo tako lahko kot si gre razlagat po preštetih gemih nasprotnikov. Zelo zadovoljen po tem, ko je premagal začetno tremo se že veseli novih dvobojev. Na sliki v boksu sta Milan (desno) in Dren Furlan.

Objavljeno 17. May. 2020 ob 05:46:31

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava