Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Objavljamo razpis za Ljubljansko poletno ligo 2020


image


Ljubljana, 17.4.2020 - Objavljamo razpis (pravilnik) TUKAJ in prijavnico TUKAJ za Ljubljansko poletno ligo 2020. Letos bo liga potekala na novi lokaciji, v športnem parku Tivoli.
Rok za prijavo je 6.5.2020, predviden začetek lige pa 11.5.2020. Žreb in razpored bosta narejena do sobote 9.5.2020. Sistem igranja ostaja enak. Z ostalimi podporniki in sponzorji lige pa se dogovarjamo za razne ugodnosti, ki jih boste kot člani Ljubljanske lige deležni. Med njimi že lahko omenimo trgovino Protenis (www.protenis.si), ki bo vsakemu prijavljenemu omogočila 10 % popust pri nakupu teniškega loparja, obutve ali tekstila, med sezono pa pripravila še dodatne ugodnosti za igralce in igralke Ljubljanske teniške rekreativne lige 2020.

Objavljeno 17. Apr. 2020 ob 03:45:26

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava