Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Novinec Tomšič prestal test


image


Začetek Ljubljanske rekrativne lige z dnem 14.5.2020 je tako kot lani, bolj kot tenis, zaznamoval dež. Kljub temu pa smo na terenu opazili kar nekaj članov lige, ki so bodisi trenirali ali pa v prijetnem sončku opazovali svoje bodoče nasprotnike.

Bili pa smo na super tekmi, ki se je po spletu naključij iz uradne tekme spremenila v trening tekmo. Mi smo jo, glede na to da sta se pomerila Janhar Blaž (desno), stari maček Lj.lige in novinec v ligi Tomšič Jernej, poimenovali kar testna tekma novinca Tomšiča. Rezultat ni pomemben, lahko pa povemo, da so izkušnje nekajletnega igranja v Lj.ligi zelo pomembne in se pokažejo v ključnih trenutkih. Janhar je tekmo dobil v tretjem setu z rezultatom 11:9. Omenjena
trening tekma nam da slutiti, da bo letos še zelo zanimivo.

Objavljeno 15. May. 2020 ob 07:14:04

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava