Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Kdo bo drugi v prvi ligi in s tem novi član elitne lige? Odločitev to nedeljo ob 20.00


image


Ljubljana, 11.4.2019 - Prvak prve lige je sicer že dolgo znan, to je Danijel Pokeršnik, a zato ni v tej ligi nič manj zanimivo. To nedeljo ob 20.00 uri se bosta za naslov vice prvaka pomerila Luka Voštinič in Miha Lukman, kdor zmaga osvoji drugo mesto in gre v elitno ligo, kdor izgubi, za uteho dobi pokal za tretje mesto. Ta vikend bo zanimivo tudi v "coni izpada", če Matjaž Ferjan z 2/0 v nizih premaga Blaža Strojana, se bo odlepil z dna lestvice in osvojil končno 10. mesto, zadnji pa bo v tem primeru Vladimir Manasijevič. Na fotografiji je Miha Lukman.

ZADNJA NOVICA: Tekme med Voštiničem in Lukmanom to nedeljo ne bo, zdravniki so Voštiniču prižgali "rdečo luč", njegova poškodba še ni v celoti sanirana.

Objavljeno 11. Apr. 2019 ob 09:17:03

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava