Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Finale 2019 – Aleš Maček junak sezone 2019


image


Brez poraza v rednem delu lige 2019 in v takem ritmu nadaljeval tudi v playoffu. V četrtfinalu skok preko Javha, v polfinalu skok preko Lopatiča in nato čakanje na finale. V finalu, ki se je odigral (šele) leta 2020 pa ga je čakal Filip Bator. Bator je v četrtfinalu premagal Kreutza, v polfinalu Jarca. Vse v letu 2019.
O razlogih, zakaj finale ni bilo odigrano leta 2019 in zakaj smo morali na zmagovalca čakati vse do včeraj ne bomo, izgubljali časa oz. črk. Važno je, da smo z dobro voljo letos vsi skupaj začeli pot do finala 2020 in dali na znanje, da se vedno vse uredi, pa čeprav je zato treba malo počakati. In čakali smo in dočakali. Dočakali ta dan, da sta se pomerila v lanskem letu najboljša rekreativca v Ljubljani. Dne 30.5.2020 je v Tivoliju, ki je tudi nova lokacija Ljubljanske lige, pred finalom vladalo napeto ozračje. Maček ob prihodu sproščen, a vseeno redkobeseden. Bator pa se je baje na kosilu pred tekmo odpovedal sladici. Kakor pravijo dobro obveščeni tega ni storil že 25 let. Reflektorji so stali pokončno in bili pripravljeni na to, da se bodo v primeru dolgega dvoboja zableščali v vsem svojem sijaju. Še s Tončkom, glavnim komarjem, smo se zmenili, da njegovi sorodniki ne bodo preveč letali naokoli in motili igralcev ter gledalcev. Ko smo ravno pri gledalcih. Med publiko je bilo kar nekaj znancev iz teniških igrišč, kateri so pred, med in po finalu veselo kramljali, prav tako pa spregovorili tudi kakšno besedo z novim državnim prvakom, ki to včeraj, še ni bil. Blaž Kavčičem, ki si je vzel nekaj časa in prišel čestitat igralcema. Finale je z rezultatom 6:2 in 6:4 dobil Maček in tako domov odnesel velik pokal, čeprav je malo manjkalo, da ga ni po pomoti odnesel Bator, ki je svoj glasbeni nastop nadaljeval še v avtu na poti domov. Odlična tekma, ki bi lahko bila še boljša. A vendar je kljub temu postregla z nekaj vrhunskimi točkami ter napetimi zaključki gemov. Ki pa so se bolj zaradi rutine in izkušenj kot sreče zaključili v Mačkovo korist. Tudi letos se igra dober tenis in vabljeni, da si, pred zaključko ogledate še kakšno drugo tekmo. Ne samo v elit skupini, tudi v drugih ligah se igra dobro, zanimivo, še najbolje si je take tekme ogledati v živo.  

Objavljeno 03. Jun. 2020 ob 09:51:55

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava